ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι στη θητεία του στην Έβερτον
Ο Κάρλο Αντσελότι στη θητεία του στην Έβερτον 2021 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Στη Μαδρίτη μετά από έξι χρόνια γύρισε ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της μαζί του. Τριετές συμβόλαιο πήρε ο 61χρονος Ιταλός προπονητής.

Προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη φορά στην καριέρα του έγινε το απόγευμα της Τρίτης (1/6) ο Κάρλο Αντσελότι, με την ομάδα να ανακοινώνει την επιστροφή του μετά από έξι χρόνια.

Ο 61χρονος πολυνίκης προπονητής εργάστηκε την προηγούμενη διετία στην Έβερτον (η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του), όμως η προοπτική της Ρεάλ ήταν σπουδαία για να την προσπεράσει, όπως και τα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που θα είναι ο μισθός του.

Οι Μαδριλένοι έχασαν τον Ζινεντίν Ζιντάν και περιμένουν την απόφαση της UEFA για όσα έγιναν με την European Super League, ωστόσο έδωσαν το τιμόνι σε έναν σπουδαίο τεχνικό που γνωρίζει το status του συλλόγου, την πίεση και τις απαιτήσεις που υπάρχουν για εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του.

Υποψήφιοι ήταν επίσης ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Αντόνιο Κόντε, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ραούλ, στο τέλος όμως υπερίσχυσε η άποψη για τον Αντσελότι που θα έχει στο πλευρό του και τον γιο του, σε ρόλο assistant coach.

Η παρουσίαση του Αντσελότι θα γίνει την Τετάρτη στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ