ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ ετοιμάζει προσφορά για τον Εμπαπέ τον Ιανουάριο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Λειψία στο Champions League © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2022, εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, με τη Ρεάλ να ετοιμάζει ήδη την πρόταση που θα καταθέσει τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Η Ρεάλ έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να αποκτήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τον Κιλιάν Εμπαπέ, με την Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο, να μην παραχωρεί τον Γάλλο σταρ.

Το συμβόλαιο του 22χρονου με τον σύλλογο του Παρισιού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει ακόμα να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Νάσερ Αλ Κελαϊφή. Από την άλλη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εμφανιστεί αισιόδοξος σε δηλώσεις του για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Εμπαπέ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα, με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radioestadio Noche, ο πρόεδρος των "μερένγκες" ετοιμάζει ήδη πρόταση που θα καταθέσει στον Γάλλο στον Ιανουάριο, καθώς από τη νέα χρονιά ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να έχει λόγο η Παρί.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ