ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πόρτο θέλει τον Σογιουντσού για αντικαταστάτη του Κάρμο, αλλά αυτός προτιμά την Premier League

Turkey's Caglar Soyuncu applauds the fans when entering the pitch for warmup before the World Cup 2022 playoff soccer match between Portugal and Turkey, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, March 24, 2022. (AP Photo/Luis Vieira)
Turkey's Caglar Soyuncu applauds the fans when entering the pitch for warmup before the World Cup 2022 playoff soccer match between Portugal and Turkey, at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, March 24, 2022. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO / LUIS VIEIRA

Τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Κάρμο, που παρουσιάζεται να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, στο πρόσωπο του Τσαγκλάρ Σογιουντσού έχει βρει η Πόρτο.

Δύσκολους αντιπάλους θα έχει να προσπεράσει ο Παναθηναϊκός, εάν θέλει να πυροδοτήσει τη μεταγραφική "βόμβα" με την απόκτηση του Τούρκου κεντρικού αμυντικού, Τσαγκλάρ Σογιουντσού, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένας από τους επτά "εκλεκτούς" του Φατίχ Τερίμ για τη μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με σημερινά (4/1) ισπανικά δημοσιεύματα στο κόλπο της απόκτησης του διεθνούς στόπερ έχει μπει δυναμικά η Πόρτο, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάση του Νταβίντ Κάρμο, καθώς ο Πορτογάλος, όπως αποκάλυψαν την Τετάρτη (3/1) μέσα της Τουρκίας, αναμένεται σύντομα να πάρει μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Οι "δράκοι" προσφέρουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη δυνατότητα δανεισμού του 27χρονου αμυντικού μέχρι το τέλος της σεζόν με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, με τον παίκτη, ωστόσο, να είναι ανοικτός μόνο σε προτάσεις από την Premier League, από όπου και τον απέκτησε ελεύθερο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε το καλοκαίρι του 2023.

Με τον Σογιουντσού να ψάχνει αγωνιστικό ρυθμό, στον ισπανικό σύλλογο μετράει 8 συμμετοχές και -μόλις- 167 λεπτά, προκειμένου να μη χάσει τη θέση του στην εθνική Τουρκίας εν όψει του Euro 2024, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως διαπραγματευτικό χαρτί την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του και μένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση το τουρκικό δημοσίευμα που ήθελε τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού ψηλά στην "πράσινη" λίστα της νέας εποχής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΡΤΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ