ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Περιφέρεια στηρίζει την πρωτοβουλία Πατούλη για τον έλεγχο στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απολύτως δικαιολογημένη χαρακτήρισε η Περιφέρεια Αττικής την απόφαση του Γιώργου Πατούλη να ζητήσει ενημέρωση σχετικά με την έγκριση καταλληλότητας του γήπεδο της Ριζούπολης για τον τελικό του Κυπέλλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Μετά το πράσινο φως που άναψαν τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας για την καταλληλότητα του γηπέδου της Ριζούπολης για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, ακολούθησε η απόφαση του Γιώργου Πατούλη να ζητήσει επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη συγκεκριμένη έγκριση.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση την Δευτέρα όπου κατέστησε σαφώς πως η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν απολύτως δικαιολογημένη ενώ ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν συνιστά σε καμία περίπτωση έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά του σε σε συγκεκριμένα στελέχη, ούτε φυσκά παρεμβολή στις αρμοδιότητες των διευθυντών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είναι απολύτως δικαιολογημένη η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής να ζητήσει επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας, σχετικά με την έγκριση καταλληλότητας του γηπέδου της Ριζούπολης που χορήγησαν, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Πρέπει το Προεδρείο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας να αντιληφθεί επιτέλους ότι αποτελεί υποχρέωση και ευθύνη του Περιφερειάρχη, να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού, αλλά και την αξιοπιστία των υπηρεσιακών παραγόντων, τους οποίους περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως έχει αποδείξει άλλωστε στον ένα χρόνο θητείας του.

Ο Περιφερειάρχης ουδέποτε παρενέβη στις αρμοδιότητες των διευθυντών. Έκρινε όμως αναγκαίο, γνωρίζοντας το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα πάνω στο ζήτημα της ασφαλούς διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης και μόλις πληροφορήθηκε από τον Τύπο, ότι δόθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού η έγκριση καταλληλότητας, να ζητήσει ενημέρωση για το σκεπτικό της απόφασης αυτής.

Αυτή η πρωτοβουλία σε καμία περίπτωση δεν συνιστά έλλειψη εμπιστοσύνης από πλευράς Περιφερειάρχη προς τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη. Αντίθετα, συνιστά διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας και προστασίας τους από κακόβουλα σχόλια, που πιθανόν να πλήξουν το κύρος της Περιφέρειας και των ίδιων προσωπικά.

Ιδιαίτερα μετά τη σημερινή εξέλιξη, όπου η ίδια η Αστυνομία φέρεται να κρίνει για δικούς της λόγους ως ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα, το συγκεκριμένο γήπεδο. Συνιστούμε λοιπόν αυτοσυγκράτηση στα μέλη του Προεδρείου του ΣΥΠΑ. Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης της Διοίκησης και δεν έχουν ανάγκη από "συνδικαλιστική προστασία" παλαιάς κοπής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Κόκκινο" της ΕΛ.ΑΣ για τελικό στη Ριζούπολη
Ολυμπιακός σε ΕΠΟ: "Ορίστε τον τελικό στο ΟΑΚΑ"
Πατούλης για τελικό Κυπέλλου: "Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε έλεγχο"
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ