ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί θα ψάξει λύση για να φύγει από το Παρκ ντε Πρενς

Οι οπαδοί της Παρί στο Παρκ ντε Πρενς για το ματς κόντρα στη Λιόν
Οι οπαδοί της Παρί στο Παρκ ντε Πρενς για το ματς κόντρα στη Λιόν 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Το συμβούλιο του Παρισίου δεν πουλάει το Παρκ ντε Πρενς στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα ψάξει μία άλλη εναλλακτική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Το μέλλον της Παρί αναμένεται να είναι εκτός Παρκ ντε Πρενς, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος θα ψάξει να αποχωρήσει από το γήπεδο, αναζητώντας άλλες λύσεις.

Επιθυμία εδώ και καιρό της Παρί είναι η αγορά του Παρκ ντε Πρενς και η επέκτασή του. Ωστόσο, το συμβούλιο της πόλης του Παρισίου, όπου και ανήκει το γήπεδο, αρνείται στην πώλησή του. Η δήμαρχος υπογράμμισε ξανά σε συνέντευξή της: "Το Παρκ ντε Πρενς δεν είναι προς πώληση".

Ο Κελαϊφί ανέφερε από την πλευρά του την Πέμπτη (8/20: "Για εμάς είναι τώρα πιο εύκολα, ξέρουμε τι θέλουμε. Έχει τελειώσει για εμάς". Κάπως έτσι φανέρωσε πως το κεφάλαιο "Παρκ ντε Πρενς" φαίνεται να κλείνει για την Παρί.

Η Παρί βρίσκεται στο Παρκ ντε Πρενς από το 1974. Τον περασμένο μήνα απέσυρε την αίτηση αγοράς του Σταντ ντε Φρανς, καθώς η διοίκηση εκτίμησε πως δεν ταιριάζει στην ομάδα οικονομικά, όπως και στην κουλτούρα της (το Σαν Ντενί είναι βόρεια, ενώ η Παρί εδράζεται τώρα δυτικά).

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της Παρί, όσον αφορά στο γηπεδικό της ζήτημα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ