ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η Παρί είπε "όχι" στον Ρονάλντο μετά την Μπάγερν και την Τσέλσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε, σύμφωνα με το ESPN, το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από επικοινωνία του ατζέντη του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, με ανθρώπους του συλλόγου.

Το μήνυμα του Έρικ τεν Χαχ ήταν ξεκάθαρο: "Ο Κριστιάνο δεν πωλείται". Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο Πορτογάλος σταρ είναι ικανοποιημένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αναζητά άλλες προτάσεις και ομάδες.

Ανάμεσα στους συλλόγους που ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον 37χρονο ήταν και η Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με τον νέο αθλητικό σύμβουλο των Παριζιάνων, Λούις Κάμπος και τον πρόεδρο της ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με το ESPN ωστόσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας φαίνεται να απέρριψαν την πρόταση του Πορτογάλου μάνατζερ, για τον λόγο ότι δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Παρί είναι η τρίτη που είπε "όχι" στον Ρονάλντο, καθώς νωρίτερα η Μπάγερν είχε επίσης, απορρίψει την περίπτωση του Πορτογάλου, ενώ και ο Τόμας Τούχελ ήταν αρνητικός, παρότι η Τσέλσι και ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Τοντ Μπόλι, είχαν έρθει σε επαφή με τον Μέντες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ