ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο μάνατζέρ του επικοινώνησε με την Παρί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 16 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Πορτογάλου σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ; Μία εικόνα που δύσκολα μπορεί να συλλάβει και να φανταστεί κανείς. Κι όμως, στον κόσμο του ποδοσφαίρου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο.

Δημοσίευμα του beIN Sports, υποστηρίζει πως ο μάνατζερ του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διαπραγματεύεται με διάφορους συλλόγους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό του 37χρονου, επικοινώνησε και με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέντες ήρθε σε επαφή με τον νέο σύμβουλο των Παριζιάνων, Λούις Κάμπος, προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής του Ρονάλντο στο Παρίσι. Αμφότεροι έχουν συνεργαστεί ξανά κατά το παρελθόν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Αν και οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν γεμάτο ρόστερ και την τριάδα MNM στην επίθεση (Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ) δεν είναι αρνητικοί στο να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο δεν ταξίδεψε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία για την περιοδεία της ομάδας.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ