ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Η ώρα τακτικής για τον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
Μπόλονι Λίνο Μαλεζάς MOTIONTEAM

Ο Λάζλο Μπόλονι το πρωί της Τρίτης (5/7) δούλεψε στην προώθηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και τις θέσεις που πρέπει να κρατούν οι χαφ και οι επιθετικοί στο γήπεδο.

Για δεύτερη συνεχή ημέρα την Τρίτη (5/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε υψηλό τέμπο. Ο Λάζλο Μπόλονι σήμερα (5/7) το πρωί μετά το ζέσταμα έδωσε εντολή για ασκήσεις με μπάλα, μέσα από τις οποίες ήθελε να ρίξει το βάρος στην τακτική.

Ο Μπόλονι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έβλεπε το πως προωθείται η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, ενώ ζητούσε οι χαφ και οι επιθετικοί να κρατούν συγκεκριμένες θέσεις στο γήπεδο ώστε να πιέζουν αποτελεσματικά τους αντίπαλους αμυντικούς. Επίσης, ήθελε γρήγορες πάσες κατά την κυκλοφορία της μπάλας.

Το σύστημα που διαφαίνεται μέσα από τις πρώτες προπονήσεις ότι προτιμά ο Ρουμάνος κόουτς είναι το 4-3-3 χωρίς, πάντως, ακόμη να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Περίπου στις 14.30 ώρα Ολλανδίας αναμένεται να μεταβεί στο Αρνεμ και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου και Μωυσιάδης.

Χτύπησε χωρίς συνέπειες ο Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια σε μια άσκηση βρέθηκε στο έδαφος να πονάει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λαχτάρησαν, αλλά τελικά δεν φάνηκε να είναι κάτι ανησυχητικό.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ