ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ομιλία, η ανταπόκριση και ο Μανρίκε

Η ομιλία, η ανταπόκριση και ο Μανρίκε
Κωφίδης MOTIONTEAM

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το μυαλό όλων στον Ηρακλή που παραμερίζει το προβάδισμα

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και τα αγωνιστικά προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν για τον Σάββα Κωφίδη με αυτά να ακούν στα ονόματα των Σάκη Πρίττα και Γιώργου Αμπάρη. Παράλληλα ο τεχνικός του Ηρακλή προσπαθεί να βελτιώσει τόσο την αμυντική όσο και την επιθετική λειτουργία της ομάδας του εν όψει της συνέχειας της χρονιάς και πρωτίστως του δύσκολου εντός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό.

Κι αν στην άμυνα η δουλειά φαίνεται να είναι περισσότερη αφού ο Ηρακλής διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος στην επίθεση η προσοχή επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην αξιοποίηση των τελικών φάσεων. Αυτό δηλαδή που δεν συνέβη το Σάββατο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης όχι απλώς δεν κέρδισε, δεν πήρε ούτε την ισοπαλία γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στα τελευταία λεπτά από το γκολ του Χατζί.

Για το λόγο αυτό και ο Σάββας Κωφίδης επικέντρωσε την χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο τελείωμα των φάσεων δείχνοντάς του πάντως να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν αλλά και από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο μέρος. "Εκβιάσαμε φάσεις", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: " Έπρεπε να σπάσουμε την μπάλα στο πέναλτι σε ορισμένες ευκαιρίες", με την απάντηση που πήρε να ήταν: " Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στις προπονήσεις. Το καλό πρόσωπο που δείχνουμε στις προπονήσεις, θα πρέπει να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο, στα παιχνίδια".

Εκτός από τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τον Ηρακλή ο τεχνικός της ομάδας σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και αρκετό καιρό και χωρίς αυτό να αποτελεί μυστικό έχει ξεκινήσει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ένας λοιπόν από τους παίκτες που τον απασχολεί είναι όπως και το καλοκαίρι ο Ματίας Μανρίκε αλλά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει κάνει τους "κυανόλευκους" να είναι διστακτικοί.

Στην περίπτωση όμως που υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι είναι σε θέση να παίξει τότε άμεσα θα έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό ίσως να γίνει και στα μέσα Νοεμβρίου ώστε να έχει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ηρακλή και να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τέλος το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται με την προσοχή στον Ηρακλή να είναι στραμμένη στην Βόρεια Ευρώπη αλλά και στην Ολλανδία όπως και στην Πορτογαλία με βασικό μέλημα την εύρεση ενός αμυντικού χαφ αλλά και ενός επιθετικού χαφ που θα μπορέσει να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ήδη μάλιστα στον "Γηραιό" έχουν παρακολουθήσει τρεις παίκτες χωρίς όμως ακόμα να έχουν πάρει κάποια οριστική απόφαση.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ