ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό

Monaco's Gelson Martins reacts during the French League One soccer match between Monaco and Lille at the Stade Louis II in Monaco, Friday, Nov. 19, 2021. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Ζέλσον Μαρτίνς @ 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται για την πρώτη κίνησή της στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και αυτή θα είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς, όπως υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρόσληψη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της ομάδας ετοιμάζεται να ενισχυθεί και με παίκτες από την Πορτογαλία.

Δημοσίευμα του maisfutebol αναφέρει ότι οι "reds" είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονακό.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει χάσει τη θέση του στο πριγκιπάτο (φέτος δεν έχει κάποια συμμετοχή μέχρι στιγμής) και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Οι Μονεγάσκοι προκειμένου να τον χάσουν άνευ αντιτίμου είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν μέσα στον Ιανουάριο.

Πριν από τη Μονακό ο Ζέλσον Μαρτίνς αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ και το 2018 έκανε το άλμα για την Ατλέτικο, ωστόσο στη Μαδρίτη παρέμεινε μόλις ένα εξάμηνο, καθώς ακολούθησε η μεταγραφή του στη Μονακό.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΟΝΑΚΟ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ