ΙΣΠΑΝΙΑ

Η νέα ζωή του Κοβάτσεβιτς στο Σαν Σεμπαστιάν

Η νέα ζωή του Κοβάτσεβιτς στο Σαν Σεμπαστιάν
κοβάτσεβιτς

Ο Ντάρκο επέστρεψε στο Σαν Σεμπαστιάν και μίλησε για τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο, την Ελλάδα και το μέλλον

Ο Νταρκογκόλ σε συνέντευξη του στην "Mundo Deportivo ", παρουσιάστηκε αναποφάσιστος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αποθέωσε... την Ελλάδα, μίλησε για τις οικογενειακές και ξεκούραστες στιγμές που περνάει αυτό το διάστημα και έκανε ένα απολογισμό της καριέρας του στο Σαν Σεμπαστιάν. Ας δούμε αναλυτικά, τα όσα είπε αυτός ο μεγάλος επιθετικός.

"Βρίσκομαι στην Ισπανία εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τακτοποιούμαστε. Διασκέδασα με την οικογένειά μου στις γιορτές, πήγαμε και για σκι. Τώρα περνάω πολλή ώρα με τα δύο μου παιδιά, την Στέλλα και τον Ντάρκο τζούνιορ", ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου.

Η απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα μόνο εύκολη δεν ήταν όπως εξηγεί ο ίδιος: "Στην Ελλάδα είχαμε πολλούς φίλους. Ιδιαίτερα η 14χρονη κόρη μου, που άρχισε να κάνει πραγματικές φιλίες. Δεν ήταν εύκολο να φύγουμε. Την ημέρα που αναχωρήσαμε απ' την Αθήνα ήρθαν πολλοί φίλοι να μας αποχαιρετήσουν".

Ένας χρόνος έχει περάσει από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και όμως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του: "Δεν ξέρω ακόμη. Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στα παιδιά μου και το σχολείο τους. Σκέφτομαι ότι θα κάνω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιξα σε σπουδαία σωματεία και άνοιξα πολλές πόρτες. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους και νιώθω άνετα στον κόσμο του ποδοσφαίρου".

Η μεγάλη του αγάπη παραμένει η Ρεάλ Σοσιεδάδ και φυσικά δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του: "Πάντοτε θα είμαι διαθέσιμος για τη Ρεάλ, για ό,τι χρειαστεί. Το να δουλέψω για αυτήν την ομάδα, θα είναι κάτι σπουδαίο. Είναι η ομάδα μου".



Προς το παρόν, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, απολαμβάνει την ξεκούραση και τις οικογενειακές στιγμές, όπως δηλώνει: "Από τότε που σταμάτησα ν' αγωνίζομαι, ζω χωρίς να κοιτάζω το ρολόι μου. Περνάω πολλές ώρες με την σύζυγό μου. Παρακολουθώ ταινίες και τρώμε έξω. Όταν είσαι στο ποδόσφαιρο έχεις πολλούς ανθρώπους να κάνουν πράγματα για εσένα. Τώρα πρέπει να τα κάνω μόνος μου. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά έχω αποδεχθεί τη νέα μου ζωή όπως είναι".



Φυσικά, ο Πειραιάς δεν είναι το μόνο μέρος που.. αποθεώνει τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Το ίδιο συμβαίνει και στο Σαν Σεμπαστιάν: "Ο κόσμος ακόμα και τώρα με σταματάει στο δρόμο και με αποθεώνει. Είμαι χαρούμενος, γιατί αυτό σημαίνει ότι με θυμάται".



Τέλος, ο Νταρκογκόλ δεν παρέλειψε να κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, λέγοντας : "Πέρασα οχτώ χρόνια στην Ρεάλ και πάντα προσπαθούσα να δίνω τα πάντα. Εύχομαι να έχω κάνει κάτι και εγώ στην ιστορία του συλλόγου".


"Με 107 γκολ δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα", είναι το σχόλιο των ισπανών, με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά.








TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ