VIRAL

Η νέα σύντροφος του Μπενζεμά είχε σχέση με πρώην παίκτη της Ξάνθης, του Απόλλωνα και του ΠΑΣ

Η Τζόρνταν Οζούνα
Η Τζόρνταν Οζούνα INSTAGRAM / @JIORDYN

Δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Αμερικανίδας Τζόρνταν Οζούνα, η οποία έχει μία σύνδεση με την Ελλάδα. Ποια είναι αυτή; Το 32χρονο μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτη Τριάδη.

Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ μετρά επιτυχίες και εκτός γηπέδου, αφού φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα Τζόρνταν Οζούνα έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου σταρ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, με τους δυο τους να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους βέβαια, δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες από το ίδιο σκάφος και τα ίδια μέρη τούς "πρόδωσαν".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η Αμερικανίδα έχει μία περίεργη σύνδεση με την Ελλάδα κι αυτό γιατί στο παρελθόν είχε δεσμό με παίκτη που τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί στην Ξάνθη.

Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Παναγιώτης Τριάδης με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για μία εξαετία (2012-18), και στη συνέχεια αποχώρησε για να συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από αρκετά χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, με το μοντέλο να βρίσκει πλέον τον έρωτα στο πλάι του Καρίμ Μπενζεμά.

TAGS VIRAL ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ