SERIE A

Η Νάπολι ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον, φευγάτο από τη Μίλαν, Στέφανο Πιόλι

AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions to his players during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Στέφανο Πιόλι @ 2020 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μίλαν και η Νάπολι ετοιμάζεται να του κάνει κρούση με συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η παρουσία του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από την εκπνοή του συμβολαίου του (έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2025), καθώς οι διοικούντες την ομάδα του Μιλάνου θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγή σελίδας.

Οι ροσονέρι έμειναν μακριά από την κούρσα του τίτλου (μάλιστα το έχασαν και μαθηματικά στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ίντερ ως τυπικά γηπεδούχοι στο Σαν Σίρο), ενώ δεν κατάφεραν να διακριθούν στο Europa League, κάτι που φαίνεται ότι πληρώνει ο 58χρονος Ιταλός τεχνικός.

Παρ' όλα αυτά ο Πιόλι είναι περιζήτητος, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα IL Matino είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να αναλάβει τη Νάπολι. Ο Ντε Λαουρέντις τον έχει ξεχωρίσει και μάλιστα προτίθεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Για να γίνει αυτό φυσικά, πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Μίλαν, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ