ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Μπέτις θέλει να κρατήσει τον Σωκράτη, τον Ιούνιο η απόφασή του

Η Μπέτις θέλει να κρατήσει τον Σωκράτη, τον Ιούνιο η απόφασή του

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μπέτις θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για ακόμη μία σεζόν, με τον Έλληνα άσσο να αποφασίζει στο φινάλε της σεζόν.

Τον Οκτώβριο του 2023 ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε στην Μπέτις τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφότου έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της περσινής σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 35χρονος, που έχει αγωνιστεί με την ισπανική ομάδα σε 11 παιχνίδια, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους διοικούντες της Μπέτις για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα μία σεζόν.

Όπως γράφουν ισπανικά δημοσιεύματα, η απόδοσή του κι η προσωπικότητά του, που εκτιμάται ιδιαίτερα στα αποδυτήρια, είναι οι λόγοι που κάνουν την Μπέτις να θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Έλληνα, ενώ κι οι φίλαθλοι της ομάδας επιθυμούν να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τα χρώματα των "beticos".

Ωστόσο, ο Σωκράτης θα πάρει την τελική του απόφαση στο φινάλε της σεζόν, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ότι οι οικογενειακές συνθήκες είναι εκείνες που αναγκάζουν τον αμυντικό να έχει δεύτερες σκέψεις.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ