ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Μπελενένσες "πήγε" τη μετάλλαξη Όμικρον στην Πορτογαλία, εντοπίστηκε σε 13 μέλη της ομάδας

Οι εννέα παίκτες της Μπελενένσες για την αναμνηστική φωτογραφία
Οι εννέα παίκτες της Μπελενένσες για την αναμνηστική φωτογραφία

Δεκατρείς περιπτώσεις της μετάλλαξης Όμικρον ανιχνεύθηκαν στα 17 κρούσματα κορονοϊού που είχε τις περασμένες μέρες η Μπελενένσες με τον σύλλογο να είναι αυτός που "πήγε" τη μετάλλαξη Όμικρον στην Πορτογαλία.

Οι υγειονομικές αρχές στην Πορτογαλία εντόπισαν 13 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού τη Δευτέρα (29/11) σε μέλη της Μπελενένσες που είχαν βρεθεί της προηγούμενες μέρες θετικά στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να αγωνιστούν κόντρα στην Μπενφίκα με εννιά ποδοσφαιριστές το Σάββατο το βράδυ.

"Είμαστε όλοι σε απομόνωση, 44 ατόμα είναι σπίτι τους, εκτός από την ομάδα των μικρών που δεν έπαιξαν την Κυριακή. Δύο τρεις παίκτες και 2-3 μέλη έχουν συμπτώματα, αλλά όχι κάτι σοβαρό, ενώ οι υπόλοιποι είναι ασυμπτωματική. Όλοι περιμένουν τα νέα τεστ, όταν αυτό επιτραπεί από τις υγειονομικές αρχές" δήλωσε εκπρόσωπος του συλλόγου.

Ο μέσος της Μπελενένσες, Καφού Πέτε, ήταν ένας εκ των οποίων είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό μετά την επιστροφή του στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα καθώς είχε υποχρεώσεις με την ομάδα της Νοτίου Αφρικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ζιμπάμπουε (11/11) και Γκάνα (14/11).

Η υγειονομική αρχή δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν σχολιάζει ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ένας εκπρόσωπος του DGS είπε ότι δεν εναπόκειται στην υγειονομική αρχή να αναβάλει το παιχνίδι, αλλά να αξιολογήσει την κατάσταση του COVID-19 και να εφαρμόσει μέτρα, όπως η αυτοαπομόνωση, για να σταματήσει την εξάπλωση της νόσου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ