ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να "ξεφορτωθεί" τον Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε
Ο Ζεράρ Πικέ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το μέλλον του Ζεράρ Πικέ στο Καμπ Νου έχει αρχίζει να επανεξετάζει η Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με την ισπανική AS ο Ισπανός έχει γίνει "βάρος" για ην ομάδα λόγω των συχνών τραυματισμών, της σκανδαλώδης ζωής του, αλλά και του υψηλού μισθού του.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα έχει "κολλήσει" λόγω των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει, ωστόσο υπάρχει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που η ομάδα μπορεί να πουλήσει ή να αφήσει ελεύθερους, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.

Σ' αυτή τη λίστα φαίνεται πως έχει μπει και ο Ζεράρ Πικέ, με την AS να αναφέρει πως ο Ισπανός έχει αρχίσει να γίνεται "βάρος" στους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν το μέλλον του στο Καμπ Νου.

Ο λόγος που ο 35χρονος έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση δεν είναι ένας, αλλά είναι ένα κράμα των προβλημάτων της φυσικής του κατάστασης, καθώς ταλαιπωρήθηκε με πολλούς τραυματισμούς την περασμένη σεζόν, καθώς και των σκάνδαλων εκτός γηπέδου, όπως ο πρόσφατος χωρισμός του με τη Σακίρα, λόγω απιστίας.

Πέρα από αυτό ωστόσο, το συμβόλαιο του Πικέ αποτελεί επίσης, πρόβλημα για τον σύλλογο, δεδομένου ότι οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 19 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε μάλιστα, ότι ο διεθνής Ισπανός, όπως και οι άλλοι δύο αρχηγοί των "μπλαουγκράνα", Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, αναμένεται να είναι οι πρώτοι που θα υποστούν "ψαλίδι" στις απολαβές τους, μετά τις περικοπές που ετοιμάζει η ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ