ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά το "ψαλίδι" στους μισθούς από τους αρχηγούς Πικέ, Μπουσκέτς και Άλμπα

Ο Ζεράρ Πικέ με τον Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Ζεράρ Πικέ με τον Σέρχιο Μπουσκέτς © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για περικοπές μισθών, προκειμένου να μειώσει το μισθολογικό κόστος, με τους αρχηγούς της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα να είναι οι πρώτοι που θα υποστούν "ψαλίδι" στις απολαβές τους.

Το "ναυάγιο" με τον επενδυτικό όμιλο CVC δημιούργησε οικονομικά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, η οποία πρέπει να μειώσει το μισθολογικό κόστος του συλλόγου, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές το καλοκαίρι.

Για να συμβεί αυτό, οι Καταλανοί είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε περικοπές, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας.

Οι μόνοι που θα εξαιρεθούν από το "ψαλίδι" είναι όσοι ανανέωσαν πρόσφατα και εκείνοι που αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τα συμβόλαια των οποίων έχουν βασιστεί ήδη στις νέες παραμέτρους.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα μιλήσει με τους παίκτες με πολύ υψηλές απολαβές, με τους αρχηγούς, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα να είναι τα πρώτα ονόματα στη λίστα.

Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη υπογράψει μειώσεις είναι αυτοί που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια συνολικά στο εργατικό δυναμικό του συλλόγου, τα οποία στην παρούσα οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος δεν είναι βιώσιμα. Γι' αυτό άλλωστε, θα είναι οι πρώτοι με τους οποίους θα διαπραγματευτεί η διοίκηση.

Θυμίζουμε ότι οι Καταλανοί έχουν μία λίστα με 16 ποδοσφαιριστές, από τον Φρένκι ντε Γιονγκ μέχρι τον Μίραλεμ Πιάνιτς, που μπορούν να πουλήσουν ή να αφήσουν ελεύθερους για να εξοικονομήσουν χρήματα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ