ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει και άλλες περικοπές, έπεσε σε αρνητικό μισθολογικό όριο

Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η La Liga ανακοίνωσε τη Δευτέρα (14/3) ότι η Μπαρτσελόνα έπεσε σε αρνητικό μισθολογικό όριο και ως τούτου, ο καταλανικός σύλλογος είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει τις περικοπές.

Προβλήματα με το μισθολόγιό της αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έπεσε σε αρνητικό μισθολογικό όριο, ύστερα από τα στοιχεία που δημοσίευσε η La Liga.

Η διοργανώτρια αρχή επισημοποίησε τα όρια μισθών των συλλόγων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Ισπανία, με τα νούμερα του καταλανικού συλλόγου να προκαλούν έκπληξη.

Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" κατέγραψαν αρνητικό όριο ύψους περίπου 144 εκατομμυρίων ευρώ έπειτα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ μέχρι τώρα είχε περιθώριο να πληρώνει μέχρι 97 εκατομμύρια σε μισθούς τον χρόνο.

Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν κάνει περικοπές ή δεν βρει έσοδα, τη νέα σεζόν δεν θα μπορεί να πληρώσει τους μισθούς των παικτών, του προπονητικού τιμ και των γυμναστών.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ