ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Μπαρτσελόνα και Σανταντέρ προκρίθηκαν στους "4" του Κυπέλλου. Προκριση για Χετάφε και Βαλένθια(vds)!

Η Μπαρτσελόνα και Σανταντέρ προκρίθηκαν στους "4" του Κυπέλλου. Προκριση για Χετάφε και Βαλένθια(vds)!
Ανρί

Μπορεί το σκορ να δείχνει φτωχό (1-0) και να φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βιγιαρεάλ αλλά στην κυριολεξία η πρόκριση για του "4" του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν πολύ εύκολη. Φοβερό ματς στο Σαν Μαμές με την Σανταντέρ να παίρνει την πρόκριση επί της Μπιλμπάο στο τελικό 3-3.

Γλύτωσε με 1-0...


Πριν το ματς οι παίκτες της Βιγιαρεάλ δήλωναν πως θα προσπαθήσουν για την πρόκριση. Η παρουσία τους όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστη και σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν φυσικό.

Το γκολ πέτυχε ο Τιερί Ανρί στο 42ο λεπτό, όταν ο Ντέκο εκτέλεσε άψογα φάουλ από τα δεξιά και ο Γάλλος επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των "κίτρινων υποβρυχίων" έγραψε το τελικό σκορ... πρόκρισης.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μέσι έκανε και πάλι μια από τις γνωστές του προσωπικές επιθέσεις με τον Σιγκάν να τον κόβει αντικανονικά και να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα (νωρίτερα ίδια φάση, ίδιος παίκτης, ίδια προσπάθεια η πρώτη κίτρινη κάρτα) αφήνοντας την Βιγιαρεάλ με δέκα παίκτες τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες για επαναφορά.

Ματσάρα στο Σαν Μαμές...


Η Σανταντέρ είχε νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς και η Μπιλμπάο ήθελε οπωσδήποτε να ισοφαρίσει τουλάχιστον το σκορ. Στο 18' ο Αμορεμπιέτα άνοιξε το σκορ βάζοντας φωτιά στο γήπεδο και στο 25' ο Μουνιόθ έφερε το ζευγάρι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 2-0.

Στην επανάληψη Η Σανταντέρ πάγωσε τους γηπεδούχους με τον Ντούσερ να κάνει το 2-1 στο 53' αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σουσαέτα έκανε το 3-1 έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης. Όσο η μπάλα όμως δεν έμπαινε και η Μπιλμπάο κατέβαινε ολοένα και περισσότερο η Ρασίνγκ έπαιξε με αντεπιθέσεις και στο 72' με Τσίτε και στο 90' με Σεράνο πήρε την πρόκριση για τους "4".

Συνολικά τα αποτελέσματα των προημιτελικών:


Τετάρτη 30/01


Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 3-2 (0-1)
Μαγιόρκα-Χετάφε 2-1 (0-1)

Πέμπτη 31/01


Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σανταντέρ 3-3 (0-2)
Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 1-0 (0-0)








* Σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αγώνων

Δείτε τα γκολ του αγώνα Μπιλμπάο - Σανταντέρ



Δείτε το γκολ του Ανρί :






















TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ