ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε την επιστροφή του Ανταμά Τραορέ

Ο Αντάμα Τραορέ στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπρέντφορντ
Ο Αντάμα Τραορέ στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπρέντφορντ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία με τη Γουλβς για τον δανεισμό του Ανταμά Τραορέ, με τους Καταλανούς να καλύπτουν το 100% των απολαβών του. Στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Το κατά πολλούς σίγουρο deal μεταξύ της Τότεναμ και της Γουλβς για τον Ανταμά Τραορέ κατέληξε σε ναυάγιο, έτσι η Μπαρτσελόνα μπήκε... σφήνα και έκλεισε τον 26χρονο εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί προχωρούν στην απόκτηση του Τραορέ με τη μορφή δανεισμού από τους λύκους. Στο τέλος του καλοκαιριού, η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να τον κάνει δικό της για 30 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο θα καλύψει το 100% του συμβολαίου του. Οι υπογραφές του deal αναμένεται να πέσουν την Παρασκευή (28/1), όπως αναφέρει το Athletic.

Ο Τραορέ βρισκόταν στην ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από το 2004, ενώ ο 2015 η Άστον Βίλα τον πήρε για το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Επτά χρόνια αργότερα, ο Ισπανός εξτρέμ επιστρέφει στο Καμπ Νόου.

Τη φετινή σεζόν, ο Ανταμά Τραορέ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γουλβς και σκόραρε και ένα γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ