ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο για την ανακατασκεύη του "Camp Nou" και του "Palau Blaugrana"

Το νέο σχέδιο για την ανακατασκευή των γηπέδων της Μπαρτσελόνα
Το νέο σχέδιο για την ανακατασκευή των γηπέδων της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN

Η Μπαρτσελόνα με ένα πανέμορφο βίντεο παρουσίασε το φιλόδοξο σχέδιο της για την αναγκατασκευή του "Camp Nou" και του "Palau Blaugrana" με ορίζοντα το 2023-24.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο youtube και με ένα πανέμορφο βίντεο η Μπαρτσελόνα παρουσίασε και επίσημα το πρότζεκτ "Espai Barça" το οποίο αφορά την ανακατασκευή όχι μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και του κλειστού του μπάσκετ αλλά και των εγκαταστάσεων δίπλα απ' αυτό όπως μια πισίνα για το τμήμα πόλο του συλλόγου. παρουσιάστηκε μέσα από ένα εκπληκτικό video κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των τακτικών μελών της Μπαρτσελόνα.

Ο χρονικός ορίζοντας των έργων αφορά το 2023-24 και το Camp Nou" ύστερα από τις εργασίες ανακαίνισης θα έχει χωριτικότητα 105.000 θεατές από τις 99.000 που είναι τώρα ενώ η στέγη που θα μπει από πάνω θα καλύπτει όλους τους θεατές του γηπέδου.

Μέρος του "Espai Barça" είναι η ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ, "Palau Blaugrana", το οποίο πλέον θα έχει 15.000 θέσεις αλλά και το νέο γήπεδο "Estadio Johan Cruyff" , το οποίο προορίζεται για ματς ακαδημιών και της γυναικείας ομάδας. Επίσης στην περιοχή θα γίνουν νέα γραφεία και ένα ξενοδοχείο ανάμεσα στα δύο γήπεδα.

Το συνολικό κόστος των έργων ανακατασκευής αναμένεται να ξεπεράσει τα 360.000.000 ευρώ.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:


TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ