ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε video με τα ξεσπάσματα του Τσάβι στα 4 γκολ κόντρα στην Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε video με τα ξεσπάσματα του Τσάβι στα 4 γκολ κόντρα στην Ρεάλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ TWITTER

Ο Τσάβι ζει και αναπνέει για την Μπαρτσελόνα και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που βίωσε στο πάγκο τα τέσσερα γκολ των μπλαουγκράνα στον κυριακάτικο εκτός έδρας θρίαμβο απέναντι στην Ρεάλ.

Ως παίκτης έζησε τα πάντα στην Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της οποίας μεγαλούργησε για 17 ολόκληρα χρόνια (1998-2015) χτίζοντας το μύθο του, όμως η ζωή συνεχίζεται και πλέον ο Τσάβι καλείται να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του σε επιτυχίες και από ένα άλλο μετερίζι: αυτού του προπονητή της.

Αν κρίνει ωστόσο κανείς από το γεγονός πως σε 134 μέρες παρουσίας του στον πάγκο, έχει καταφέρει να την κρατάει αήττητη σε 13 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να πανηγυρίζει μαζί της το ιστορικό 0-4 επί της -πρωτοπόρου της La Liga- Ρεάλ, τότε κάτι καλό γίνεται τους τελευταίους 4,5 μήνες στους μπλαουγκράνα.

Το πόσο δεμένος είναι μάλιστα με τον σύλλογο, ο Τσάβι το έδειξε περίτρανα και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου Clasico, με τους Καταλανούς να πανηγυρίζουν μία ασύλληπτη επιτυχία ταπεινώνοντας με 4-0 την Ρεάλ και την παρακάμερα της ομάδας που είχε στηθεί μέσα στο Μπερναμπέου να τον παρουσιάζει σε στιγμές ανείπωτης ευτυχίας.

"Είμαστε όλοι Τσάβι Ερνάντεθ", ήταν το χαρακτηριστικό μότο που επέλεξε η "Μπάρτσα" για να συνοδεύσει το video με τους πανηγυρισμούς του Τσάβι στον πάγκο, στα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ (2), Αραούχο και Τόρες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ