ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα αντικαθιστά στη φανέλα τη UNICEF με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο", Έλτσε | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022
Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο", Έλτσε | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη UNICEF και ανακοίνωσε ότι στη φανέλα της από τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τη στήριξη των προσφύγων.

Τέλος εποχής για τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία έπειτα από 16 χρόνια δεν θα έχει το λογότυπο της UNICEF. Ο πρώτος οργανισμός που εμφανίστηκε ποτέ στη φανέλα, το 2006, αντικαθίσταται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Η συνεργασία θα είναι τετραετής και το έμβλημα της Ύπατης Αρμοστείας θα εμφανίζεται σε κάποιο σημείο στις φανέλες ανδρών, γυναικών και των ομάδων από τις ακαδημίες.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα δεχθεί χρήματα γι' αυτήν τη συνεργασία, αντιθέτως θα καταβάλλει 400.000 ευρώ σε μετρητά το χρόνο συν εξοπλισμό αξίας 100.000, ως απάντηση "στο πρόβλημα των προσφύγων στον πλανήτη, που είναι ένα από τα πιο σοβαρά σήμερα, με περισσότερους από 82.400.000 πρόσφυγες σύμφωνα με τα δεδομένα της Ύπατης Αρμοστείας, τα οποία επιδεινώθηκαν από τις εξελίξεις στην Ουκρανία".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ