CONFERENCE LEAGUE

Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε τον Βάγκνερ Λοβ

Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε τον Βάγκνερ Λοβ
YOUTUBE/FC MIDTJYLLAND

Παίκτης της Μίντιλαντ είναι με κάθε επισημότητα ο Βάγκνερ Λοβ, με το σύλλογο της Δανίας να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Βραζιλιάνου φορ και να ενισχύεται ενόψει του ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (20/1) η Μίντιλαντ, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Δανίας να κάνει δικό της τον 38χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, Βάγκνερ Λοβ, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα εδώ και πολλά χρόνια.

Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ με βάση τους νέους κανονισμούς της UEFA θα έχει το δικαίωμα να δηλωθεί στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα μπαράζ των "16" του Europa Conference League, σε αντίθεση με όσα ίσχυαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός είχε σπουδαία καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 124 γκολ σε 259 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Μπεσίκτας αλλά και σπουδαίους συλλόγους της πατρίδας του (Παλμέριας, Φλαμένγκο, Κορίνθιανς).

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην Καϊράτ Αλμάτι, με την οποία έπαιξε και στους ομίλους του Europa Conference League, ωστόσο έμεινε ελεύθερος. Συνολικά πέτυχε 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ