CONFERENCE LEAGUE

Έκλεισε Βάγκνερ Λοβ η Μίντιλαντ

Ο Βάγκνερ Λοβ με τη φανέλα της Μπεσίκτας
Ο Βάγκνερ Λοβ με τη φανέλα της Μπεσίκτας PHOTO CREDITS: 2018 LEFTERIS PITARAKIS / AP IMAGES

Η Μίντιλαντ προχωράει σε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς έκλεισε τον Βάγκνερ Λοβ μέχρι το τέλος της σεζόν και τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του.

Η Μίντιλαντ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα μπαράζ της φάσης των "16" του Europa Conference League, προχωρά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του 37χρονου Βραζιλιάνου φορ, Βάγκνερ Λοβ.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός είχε σπουδαία καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 124 γκολ σε 259 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Μπεσίκτας αλλά και σπουδαίους συλλόγους της Βραζιλίας.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην Καϊράτ Αλμάτι, με την οποία έπαιξε και στους ομίλους του Europa Conference League, ωστόσο έμεινε ελεύθερος. Συνολικά πέτυχε 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ.

Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ με βάση τους νέους κανονισμούς της UEFA θα έχει το δικαίωμα να δηλωθεί στα παιχνίδια με τον Δικέφαλο, σε αντίθεση με όσα ίσχυαν το προηγούμενο διάστημα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ