ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν έκανε το 2-1 στο 90+2' αλλά ο διαιτητής δεν άφησε λανθασμένα το πλεονέκτημα

Η Μίλαν έκανε το 2-1 στο 90+2' αλλά ο διαιτητής δεν άφησε λανθασμένα το πλεονέκτημα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Μία απίστευτη φάση έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις του Μίλαν - Σπέτσια, με τους ροσονέρι να σκοράρουν και να κάνουν το 2-1 με τον Μεσίας αλλά το γκολ να μη μετράει, με τον διαιτητή να έχει βιαστεί να δώσει φάουλ και να μην αφήνει το πλεονέκτημα.

Η Σπέτσια πανηγύρισε τεράστια νίκη με σκορ 2-1 στο "Σαν Σίρο" σκοράροντας στο 90+6' και κάνοντας απίστευτη ανατροπή, ωστόσο η Μίλαν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη αφού λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν εκείνη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Με το σκορ στο 1-1 και το ματς να βρίσκεται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ρέμπιτς κουβαλούσε τη μπάλα για μια από τις τελευταίες επιθέσεις των ροσονέρι.

Ο Κροάτης φορ δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω, με τη μπάλα να φτάνει στον Μεσίας ο οποίος εκτέλεσε εκπληκτικά για το 2-1 με αψεγάδιαστο πλασέ με το αριστερό μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι φίλοι των γηπεδούχων έσπευσαν να πανηγυρίσουν όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού ο διαιτητής, Σέρα, είχε βιαστεί, σφυρίζοντας κατευθείας παράβαση στο μαρκάρισμα που έγινε στον Ρέμπιτς με αποτέλεσμα το γκολ να μη μετρήσει ποτέ.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ