ΜΙΛΑΝ

Η Μίλαν δίνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Σεβίλλη
Ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Σεβίλλη © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Μίλαν κατέθεσε πρόταση στον Μαρσέλο, σύμφωνα με την AS, προσφέροντας στον πρώην αμυντικό της Ρεάλ συμβόλαιο με απολαβές 3 εκατ. ευρώ ετησίως, τα μισά δηλαδή από ό,τι έπαιρνε στη Μαδρίτη.

Μετά το "αντίο" στη Ρεάλ και αφού έκλεισε και επίσημα ένας μεγάλος κύκλος στη Μαδρίτη, πλέον ο Μαρσέλο είναι ελεύθερος και αναζητά, χωρίς βιασύνη, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Για 15 χρόνια αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό, ακόμα και στα 34 του, παραμένει ένας πολύ ελκυστικός στόχος για μεγάλες ομάδες.

Σύμφωνα μάλιστα με την AS, η Μίλαν είναι μία από αυτές. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "ροσονέρι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Βραζιλιάνο διεθνή, προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Μαρσέλο, ο οποίος στη Ρεάλ λάμβανε τα διπλάσια, δηλαδή 6 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, οι Μιλανέζοι θα επιμείνουν και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν με βελτιωμένη προσφορά.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ