ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συγκινημένος ο Μαρσέλο στο αντίο του στη Ρεάλ: "Ήμουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έγραψα ιστορία"

Ο Μαρσέλο συγκινημένος στο αντίο του στη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Μαρσέλο συγκινημένος στο αντίο του στη Ρεάλ Μαδρίτης PRINT SCREEN

Ο Μαρσέλο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο αντίο του στη Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνοντας τυχερός για όσα έζησε στους μερένγκες, καθώς έγραψε ιστορία στην "καλύτερη ομάδα του κόσμου".

Η Ρεάλ Μαδρίτης διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετίσει τον Μαρσέλο, ο οποίος αποχωρεί από τους μερένγκες μετά από 16 χρόνια, έχοντας κατακτήσει συνολικά 25 τίτλους.

Τον Μαρσέλο αρχικά αποχαιρέτισε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον ως "έναν εκ των μεγαλύτερων θρύλων" της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε ο Μαρσέλο, ο οποίος δεν συγκράτησε τη συγκίνησή του, καθώς αρκετές φορές σταματούσε τον λόγο του για να δακρύσει. Ο Βραζιλιάνος μπακ ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο που έγραψε ιστορία, ενώ προτίμησε να μην πει "αντίο", γιατί νιώθει ότι δεν φεύγει από τη Ρεάλ. Μετά την ομιλία του Μαρσέλο, ο Πέρεθ του έδωσε μια χρυσή και διαμαντένια κονκάρδα, ενώ παρέλασαν και τα τρόπαια που κατέκτησε με τη Ρεάλ.

O Μαρσέλο ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, που είχα την τύχη να παίξω στο πλευρό τους, τους προπονητές, όλο το προσωπικό του συλλόγου, που είναι οικογένειά μου. Παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, αλλά για να παίζουμε καλά υπάρχει δουλειά πίσω από αυτό. Ήμουν στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και έγραψα ιστορία εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Η γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά. Αν έχω τη δύναμη που έχω σήμερα, είναι για χάρη σου, Κλαρίς. Όταν έφυγα από τη Βραζιλία ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να παίξω στο Champions League. Ήταν μια υπέροχη περιπέτεια. Σήμερα φεύγω από εδώ ως ο παίκτης που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο.

Δεν είναι αντίο, γιατί δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μέλλον αυτού του συλλόγου είναι πολλά υποσχόμενο. Έφτασα σαν αγόρι και φεύγω σαν άντρας. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ: "Αγαπητέ Μαρσέλο, φόρεσες αυτή τη φανέλα για 16 χρόνια και κατέκτησες τα πάντα, παίρνοντας συνολικά 25 τίτλους. Σήμερα θα είναι μια ημέρα γεμάτη συναισθήματα. Αποδίδουμε φόρο τιμής σε έναν από τους καλύτερους αρχηγούς της ομάδας. Έναν παίκτη που έγινε από τους πιο θαυμάσιους θρύλους της ομάδας.

Δίχως αμφιβολία, είσαι ένας από τους καλύτερους full back πoυ φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και επίσης ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είσαι ανεπανάληπτος, για το παιχνίδι σου και ως άνθρωπος.

Πρέπει να νιώθεις προνομιούχο άτομο για εκατομμύρια φίλους της Ρεάλ. Όλοι νιώθουμε περήφανοι που αντιπροσωπεύεις την ομάδα. Θα είσαι για πάντα μια θαυμάσια για τον σύλλογο και τον αθλητισμό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ