ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορεί τον Κλοπ για ξενοφοβικά σχόλια

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι | 17 Οκτωβρίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι | 17 Οκτωβρίου 2022 AP IMAGES/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορεί τον Γιούργκεν Κλοπ ότι με αχρείαστα και ανεύθυνα σχόλια ανέβασε τους τόνους πριν το ντέρμπι του Άνφιλντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα των Times κατηγορεί τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ότι με αχρείαστα και ανεύθυνα σχόλια ανέβασε τους τόνους πριν το ντέρμπι του Άνφιλντ.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνουν οι "μπλε" στη συνέντευξη Τύπου πριν το Λίβερπουλ-Σίτι, ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως "την καλύτερη ομάδα στον κόσμο" και τον Γκουαρδιόλα ως "τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο".

Όμως, οι άνθρωποι της Σίτι εστίασαν σε άλλο κομμάτι των δηλώσεων του Κλοπ. "Υπάρχουν τρεις ομάδες στον κόσμο που μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν οικονομικά" είπε ο Γερμανός αναφέρομενος στις Σίτι, Παρί και Νιουκάστλ, που ανήκουν σε κράτη του Κόλπου.

Στη Σίτι χαρακτηρίζουν "οριακά ξενοφοβικές" τις δηλώσεις του Κλοπ και θεωρούν ότι ανέβασαν τους τόνους πριν το ματς.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι οπαδοί της Λίβερπουλ πέταξαν κέρματα προς τον Γκουαρδιόλα, όταν ο Ισπανός απευθύνηκε με χειρονομίες στην κερκίδα μετά το ακυρωθέν γκολ του Φόντεν.

"Δεν με πέτυχαν, την επόμενη φορά θα τα πάνε καλύτερα. Προσπάθησαν, αλλά δεν με πέτυχαν" δήλωσε ο Γκουαρδιόλα μετά το ματς.

Η Λίβερπουλ καταδίκασε τη ρίψη αντικειμένων, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη μερίδα των οπαδών της Σίτι που φώναξαν συνθήματα για τα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο και έγραψαν κάτι σχετικό με γκράφιτι στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ