PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Εμετικά συνθήματα από τους φίλους των φιλοξενούμενων, πήραν θέση οι κόκκινοι

Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super) AP

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι φώναξαν εμετικά συνθήματα για τις τραγωδίες στο Χίλσμπορο και στο Χέιζελ προκαλώντας την αντίδραση της Λίβερπουλ.

Μπορεί πολλές φορές να έχουμε θαυμάσει την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και εκεί δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι τα οποία ανάγκασαν τη διοίκηση των κόκκινων να πάρει επίσημα θέση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλοι των φιλοξενούμενων φώναξαν εμετικά συνθήματα για τις τραγωδίες στο Χίλμπορο και το Χέιζελ, ενώ κάποιοι από αυτούς τα έγραψαν και στους τοίχους του Άνφιλντ.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση των κόκκινων σε ανακοίνωσή της τόνισε: "Είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι ακούγοντας αηδιαστικά συνθήματα που σχετίζονται με ποδοσφαιρικές τραγωδίες από το τμήμα που βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι στο σημερινό παιχνίδι στο Άνφιλντ. Η εξέδρα στο τμήμα των φιλοξενούμενων βανδαλίστηκε με τον ίδιο τρόπο από graffiti ίδιου περιεχομένου.

Γνωρίζουμε την επίπτωση που έχουν τέτοιες ενέργειες στις οικογένειες, του επιζώντες και όλους όσους σχετίζονται με τέτοιες τραγωδίες. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες Αρχές και θα δουλέψουμε μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι με σκοπό να διαβεβαιώσουμε ότι τέτοια συνθήματα θα αποβληθούν από το ποδόσφαιρο".

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ