ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση στην Γιουβέντους για τον Μπουφόν ύψους 75 εκατ. ευρώ

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση στην Γιουβέντους για τον Μπουφόν ύψους 75 εκατ. ευρώ
μπουφόν

Σύμφωνα με την "Gazzetta Dello Sport" η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε στην Γιουβέντους πρόταση 75 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Τζιανλουΐτζι Μπουφόν.

Ο αγγλικός σύλλογος σε μια τέτοια περίπτωση θα κάνει... πλούσια την Γιουβέντους, αλλά και τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο φέρεται να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μετεγγραφή θα αγγίξει την ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η οποία είναι του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης από την Γιουβέντους, έναντι 76 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μπουφόν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ξεπερνώντας ακόμη και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι πρώτος στην σχετική λίστα με 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο παίρνει από την Γιουβέντους 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2013, καθώς είχε ανανεωθεί τον περασμένο Μάρτιο, ενώ κλείνει τα 31 του χρόνια στις 28 Ιανουαρίου.

Δεν πωλείται...


Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Ζαν Κλόντ Μπλαν, διέψευσε πως έχει γίνει πρόταση, ενώ ξεκαθάρισε πως και να γίνει δεν θα αλλάξει τίποτα, καθώς ο Τζίτζι Μπουφόν δεν είναι προς πώληση. "Ο Μπουφόν δέχτηκε να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία και πάντα έλεγε πως θέλει να μείνει εδώ, έτσι δεν φεύγει".

"Ξέρουμε πως τον θέλουν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο, αλλά κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας, καθώς ήταν ο ίδιος ο Μπουφόν αυτός που τους έκλεινε πάντα την πόρτα. Θέλει να μείνει εδώ και εμείς δεν θα τον πουλήσουμε

", ανέφερε ο Μπλαν.





TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ