ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχωρεί τον Τζέιμς, δεν χωράει μετά την έλευση του Ρονάλντο

Ο Ντάνιελ Τζέιμς πανηγυρίζει με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ντάνιελ Τζέιμς πανηγυρίζει με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2021 STU FORSTER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνιελ Τζέιμς φαίνεται ότι θα πληρώσει το "μάρμαρο" μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι πλέον είναι διαθέσιμος για μεταγραφή, με τις Έβερτον, Λιντς και Κρίσταλ Πάλας να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν λογικό ότι θα οδηγούσε σε εξελίξεις. Και το ντόμινο των εξελίξεων φαίνεται ότι θα ξεκινήσει με τον Ντάνιελ Τζέιμς, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο 23χρονος Ουαλός φαίνεται ότι πλέον δεν χωράει στον νέο σχεδιασμό της ομάδας, αφού θα έχει αρκετό ανταγωνισμό στην προσπάθειά του να κερδίσει μία θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή της Μάντσεστερ και θα πρέπει να "παλέψει" με τους Ρονάλντο, Μάρκους Ράσφορντ, Μπρούντο Φερνάντες, Τζέιντον Σάντσο και Μέισον Γκρίνγουντ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι που τον κάνει πλέον... αναλώσιμο, με αρκετές ομάδες της Premier League να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, οι Έβερτον, Μπράιτον, Λιντς και Κρίσταλ Πάλας ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, κάτι που σημαίνει ότι με τα ισχύοντα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξει άμεσα φανέλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ