ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ζήτησε να αλλάξει η ώρα του ματς με Γουότφορντ για τους Άλισον - Φαμπίνιο - Φιρμίνο, αρνήθηκαν οι σφήκες

Οι Άλισον, Φαμπίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Premier League με την Λίβερπουλ | 22 Ιουλίου 2020
Οι Άλισον, Φαμπίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Premier League με την Λίβερπουλ | 22 Ιουλίου 2020 @2020 PHIL NOBLE/POOL VIA AP IMAGES

Η Λίβερπουλ ζήτησε τη χρονική μετάθεση του ματς πρωταθλήματος με την Γουότφορντ για να έχει στη διάθεσή της τους Άλισον, Φαμπίνιο και Φιρμίνο, με την προσεχή αντίπαλό της να αρνείται το αίτημα υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετούσε τους δικούς της φιλάθλους.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες στην Premier League (3-3 εκτός με Μπρέντφορντ, 2-2 εντός με Μάντσεστερ Σίτι) που την έριξαν από την κορυφή, η Λίβερπουλ θα επιστρέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο στη μάχη του αγγλικού πρωταθλήματος, με την αντίπαλο των κόκκινων να είναι στις 16 Οκτωβρίου η Γουότφορντ, στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της.

Πέρα πάντως από το γεγονός πως θα παίξει εκτός έδρας και απέναντι σε παίκτες που θα θέλουν να δείξουν πράγματα στον νέο προπονητή τους, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα έχει ένα ακόμα εμπόδιο να ξεπεράσει, και αυτό έχει να κάνει με την αναγκαστική απουσία τριών σημαντικών παικτών της.

Ο λόγος για τους Άλισον, Φαμπίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο, καθώς και οι τρεις θα παίζουν ξημερώματα Παρασκευής (15/10) με την εθνική Βραζιλίας απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο "Vicarage Road" το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) από τη στιγμή που δεν θα έχει μεσολαβήσει ο απαιτούμενος χρόνος που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ δύο αγώνων.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της Telegraph, η διοίκηση των ρεντς δεν άφησε έτσι το θέμα και έκανε αίτημα στην Γουότφορντ να συναινέσει στην αλλαγή ώρας, ώστε να γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι αντί για τις 14:30 το Σάββατο (ώρα Ελλάδας) στις 21:45 και να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν οι παίκτες.

Προκειμένου να γίνει αυτό, οι κόκκινοι ήταν διατεθειμένοι να βάλουν ένα ιδιωτικό τζετ για να τους πάρει από το Μανάους και να τους μεταφέρει στην Αγγλιά ώστε να προλάβουν τον αγώνα, όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Αυτή ήταν φυσικά η Γουότφορντ, που σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, αρνήθηκε να διευκολύνει την Λίβερπουλ και να ικανοποιήσει το αίτημά της, προβάλλοντας ως αντεπιχείρημα πως κάποιοι φίλαθλοί της έχουν ήδη κάνει τα ταξιδιωτικά τους πλάνα για να βρεθούν στο γήπεδο το μεσημέρι του Σαββάτου και μία αλλαγή ώρας δεν θα τους εξυπηρετούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο η Λίβερπουλ που θα στερηθεί παίκτες της λόγω της συμμετοχής τους σε εθνικές ομάδες της Νοτίου Αμερικής αυτό το διάστημα, αφού παρόμοιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ, Έβερτον, Λιντς και Άστον Βίλα που έχουν παίκτες που θα κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ