ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ζητάει ποσό ρεκόρ από τον επόμενο χορηγό της φανέλας της

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράίτον σε ματς της Premier League | 12 Μαρτίου 2022
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράίτον σε ματς της Premier League | 12 Μαρτίου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ ζητάει ποσό ρεκόρ από τον χορηγό της φανέλας της, τη "Standard Chartered", με τους κόκκινους να γίνονται η ομάδα με την ακριβότερη φανέλα, αν τα βρουν οι δύο πλευρές.

Ρεπορτάζ την προηγούμενή εβδομάδα ήθελαν τη Λίβερπουλ να βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρεία κρυπτονομίσματος για τη νέα χορηγία της φανέλας.

Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη "Standard Chartered" για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23.

Οι κόκκινοι δεν έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν με τη βρετανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αλλά πλέον διαπραγματεύονται νέους όρους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Λίβερπουλ ζητάει 95 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει πως αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τότε θα γίνει η ομάδα με την πιο ακριβή φανέλα στον κόσμο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ