ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εταιρία κρυπτονομισμάτων θέλει με τη χορηγία της να σπάσει το κατεστημένο στο ποδόσφαιρο

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν ένα γκολ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν ένα γκολ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει ως κύριο χορηγό στη φανέλα της εταιρεία κρυπτονομίσματος. Το Athletic αποκάλυψε διαπραγματεύσεις των "reds" για την περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τη Standard Chartered.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρεία κρυπτονομίσματος προκειμένου οι δύο πλευρές να συνάψουν χορηγική συμφωνία, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Athletic, Ντέιβιντ Όρνστεϊν.

Οι διαπραγματεύσεις αφορούν τη φανέλα των κόκκινων, δηλαδή τη βιτρίνα τους.

Το συμβόλαιο του κλαμπ από το Μερσεϊσάιντ με την αγγλική πολυεθνική εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών Standard Chartered εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ανανεωθεί.

Αν η Λίβερπουλ βρει σημείο επαφής με την ενδιαφερόμενη εταιρία και προχωρήσει τη συμφωνία, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα που διαφημίζει κρυπτονόμισμα στη φανέλα της.

Οι οικονομικές αξιώσεις της ομάδας του Μερσεϊσάιντ εκτιμώνται στα 83 εκατομμύρια ευρώ (70 εκατομμύρια λίρες) για μία διετία. Σύμφωνα με τον Όρνστεϊν, η κατάληξη των διαπραγματεύσεων αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός των επόμενων δύο μηνών.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ