ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ανέβηκε στα 50 εκατ. ευρώ για τον Λάβια

Ο Ρομέο Λάβια στον αγώνα με την Άρσεναλ
Ο Ρομέο Λάβια στον αγώνα με την Άρσεναλ © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Μετά το "όχι" της Σαουθάμπτον για τον Ρομέο Λάβια, η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της και σύμφωνα με τον Φραμπρίτσιο Ρομάνο είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση που θα φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Η Σαουθάμπτον έριξε "άκυρο" στην πρόταση της Λίβερπουλ ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ρομέο Λάβια, καθώς αξιώνει περισσότερα χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Αν κι οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν την κούρσα και να αρπάξουν τον 19χρονο από τα χέρια των Τσέλσι και Άρσεναλ, καθώς έδωσαν τα χέρια μαζί του, πρέπει για να προχωρήσει το deal να βρεθεί κι η "χρυσή τομή" με τη Σαουθάμπτον.

Μετά το πρώτο "όχι" λοιπόν, σύμφωνα με τον Φραμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ ανέβασε την προσφορά της στα 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ κι αναμένεται να την καταθέσει άμεσα στον αγγλικό σύλλογο.

Η Λίβερπουλ θέλει κλείσει τη μεταγραφή όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς η Τσέλσι εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Λάβια.

Αν τα καταφέρει τελικά, να αποσπάσει το "ναι" της Σαουθάμπτον τότε θα προχωρήσει στην ενίσχυση του άξονά της, μιας και αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι ως ελεύθεροι οι Κεϊτά, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν και Αρθούρ Μέλο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ