ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ τα έχει βρει με τον 19χρονο Λάβια και τον παίρνει μέσα από τα χέρια της Τσέλσι και της Άρσεναλ

Southampton's Romeo Lavia, left, and Arsenal's Martin Odegaard vie for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Southampton at Emirates stadium in London, Friday, April 21, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Southampton's Romeo Lavia, left, and Arsenal's Martin Odegaard vie for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Southampton at Emirates stadium in London, Friday, April 21, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) KIRSTY WIGGLESWORTH ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ θέλει να κάνει δικό της τον νεαρό ταλαντούχο Ρομέο Λάβια, αρπάζοντάς τον μέσα από τα χέρια της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Μία κίνηση με μακροπρόθεσμο αλλά και βραχυπρόθεσμο όφελος έχει στα σκαριά η Λίβερπουλ, η οποία ετοιμάζεται να πάρει μέσα από τα χέρια της Τσέλσι και της Άρσεναλ τον νεαρό ταλαντούχο, Ρομέο Λάβια.

Ο 19χρονος Βέλγος, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ για την Σαουθάμπτον και οι "κόκκινοι" ετοιμάζουν πρόταση στους "Άγιους", την ώρα που τα έχουν βρει με τον παίκτη.

Ο Λάβια έχει ρήτρα που ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια, ωστόσο η Λίβερπουλ αναμένεται να αντιπροτείνει 40. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στα χαφ μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο για την Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε πως οι "κόκκινοι" έχουν προχωρήσει σε δύο προσθήκες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Μακ Άλιστερ και Ζομποζλάι να έχουν μετακομίσει στο Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ