CONFERENCE LEAGUE

Η Λέφσκι Σόφιας αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας μετά από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Η Λέφσκι Σόφιας αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας μετά από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ
HAMRUNSPARTANSFC IG

Η Χάμρουν Σπάρτανς έστειλε το ματς με την Λέφσκι στην παράταση με γκολ στο 90+2' και λίγο αργότερα ολοκλήρωσε το θαύμα, καθώς νίκησε με 6-2 στα πέναλτι την ομάδα της Βουλγαρίας που προηγουμένως είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.

Λίγες ημέρες μετά από την πρόκρισή της επί του ΠΑΟΚ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, η Λέφσκι Σόφιας γνώρισε την απόλυτη ταπείνωση καθώς αποκλείστηκε από ομάδα της Μάλτας (!) που συνεχίζει στα playoffs για να παλέψει με την Παρτίζαν για μία θέση στους ομίλους.

Η Χάμρουν Σπάρτανς είχε ηττηθεί με 0-1 στο -χωρητικότητας μόλις 2.000 θεατών- γήπεδό της, ταξίδεψε όμως στη Βουλγαρία για το θαύμα. Και το πέτυχε, καθώς έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με γκολ για το 2-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και νίκησε με 6-2 στα πέναλτι, για να γράψει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μαλτέζοι, τρίτοι στο περσινό πρωτάθλημα της χώρας, έχουν σύμφωνα με το Transfermarkt αξία 3.66 εκατομμυρίων ευρώ, μικρότερη δηλαδή από τις περισσότερες ομάδες της Super League 2, της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όμως τα κατάφεραν, πήραν το αποτέλεσμα της ιστορίας τους (ιδρύθηκαν το 1907) και συνεχίζουν με στόχο να απολαύσουν ακόμη περισσότερο αυτό το ταξίδι.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ