VIRAL

Η Λάτσιο συνεχάρη την Τότεναμ για την ανατροπή με Λέστερ, θυμίζοντας δικό της επικό comeback

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν την τρελή ανατροπή τους κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League | 19 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν την τρελή ανατροπή τους κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League | 19 Ιανουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η εξωπραγματική ανατροπή της Τότεναμ εις βάρος της Λέστερ έγινε αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, με την Λάτσιο να βρίσκει πάντως την ευκαιρία να υπενθυμίσει ένα δικό της αντίστοιχο κατόρθωμα σε αγώνα της Serie A.

Όταν το ματς στο "King Power Stadium" έμπαινε το βράδυ της Τετάρτης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν υπήρχε ούτε ένας που να μπορούσε να προβλέψει το φινάλε του.

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 2-1 στην έδρα της Λέστερ και πάλευε με νύχια και με δόντια για το θαύμα της ισοφάρισης, όμως αντ'αυτού όχι απλά βρήκε το ουρανοκατέβατο γκολ αλλά και αυτό της ανατροπής στις... καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Και τα δύο είχαν εκφραστή τον Στίβεν Μπέρχβαϊν, με το δεύτερο μάλιστα γκολ του Ολλανδού εξτρέμ να δίνει το σύνθημα για την έναρξη ξέφρενων πανηγυρισμών τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες, από τους τρελαμένους παίκτες των σπιρουνιών, το προπονητικό επιτελείο και τους εκδρομείς οπαδούς των Λονδρέζων.

Κατά πολλούς το ματς αυτό θέτει υποψηφιότητα ως εκείνο με το πιο συγκλονιστικό φινάλε στην ιστορία της Premier League, με την Λάτσιο να βρίσκει την ευκαιρία όχι απλά να συγχαρεί τους Λονδρέζους αλλά και να θυμίσει μία δική της αντίστοιχα μεγάλη ανατροπή.

"Γεια σου Τότεναμ. Τι σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Λέστερ. Λοιπόν, μήπως έχετε εμπνευστεί από κάποιον;", ήταν το μήνυμα της ομάδας της Ρώμης, που το συνόδευε από πανηγυρική φωτογραφία του πρώην επιθετικού της, Φελίπε Καϊσέδο.

Φυσικά, οι λατσιάλι ήθελαν να κάνουν αναφορά στη δική τους ιστορική ανατροπή απέναντι στην Κάλιαρι στις 16 Δεκεμβρίου 2019 σε ματς για την Serie A. Τότε που αν και είχαν βρεθεί να χάνουν με 1-0 στην έδρα των Σαρδηνών, το σύνολο που προπονούσε ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε πετύχει σούπερ ανατροπή, με τον Λουίς Αλμπέρτο να ισοφαρίζει στο 90+3 και τον Φελίπε Καϊσέδο να χαρίζει το τρίποντο στους πρωτευουσιάνους στο 90+8.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ