ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική του Παναθηναϊκού

Η κριτική του Παναθηναϊκού
Μπεργκ Ατζαγκούν INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έως τώρα στη σεζόν, ο Μάρκους Μπεργκ, ήταν ο κορυφαίος στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Ο Σουηδός στράικερ ήταν εξαιρετικός, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο συγκλονιστικός Ζέκα, ο οποίος έτρεξε παντού και το έκανε με μεγάλη ηρεμία.

ΚΑΠΙΝΟ: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού επανέλαβε την προ τριετίας εξαιρετική εμφάνιση του, έστω και αν δεν αντιμετώπισε ανάλογη πίεση. Οπότε χρειάστηκε επενέβη, ήταν σταθερός, ψύχραιμος και με τσαμπουκά.

ΣΙΛΝΤΕΦΕΛΝΤ: Σε αυτό το ματς ήταν ο ηγέτης που χρειάζεται η αμυντική γραμμή. Σοβαρός, με έγκαιρες τοποθετήσεις και επεμβάσεις, κατεύθυνε τους συμπαίκτες του, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και απέφυγε τα λάθη.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Με τον Ολαϊτάν αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως με τον Βαλντές ήταν κυρίαρχος. Καθάρισε τις φάσεις στον αέρα, έβγαλε τη μπάλα με ψυχραιμία από την άμυνα, ενώ το πέναλτι ήταν αυστηρότατο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εξουδετέρωσε όποιον αντίπαλο κινήθηκε στο χώρο ευθύνης του, ήταν δυναμικός και έγκαιρος στις επεμβάσεις του. Επιθετικά απέφυγε τις προωθήσεις και αρκέστηκε στα ανασταλτικά του.

ΝΑΝΟ: Είχε δύσκολο έργο με τον φορμαρισμένο Κάμπελ, αλλά σε γενικές γραμμές τον αντιμετώπισε σωστά. Κράτησε τη θέση του, δεν έκανε περιττές ενέργειες και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

ΛΑΓΟΣ: Ανέλαβε τη φύλαξη του Τσόρι και τον περιόρισε πάρα πολύ, μην επιτρέποντας του να οργανώσει το παιχνίδι. Τον κυνήγησε σε κάθε μέτρο του γηπέδου και είχε καθοριστική συνεισφορά στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο, αλλά εκτός από το γκολ που πέτυχε, ήταν καθοριστικός στο να κρατήσει συμπαγή την ομάδα. Μιλούσε, έδινε οδηγίες και είχε καθοριστικό ρόλο στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός ήταν συγκλονιστικός! Έτρεξε σε κάθε μέτρο του γηπέδου, πρέσαρε σε όλους τους χώρους και κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Είχε καθαρό μυαλό στο κράτημα της μπάλας και στις πάσες, ενώ δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου.

ΑΜΠΕΝΤ: Βοήθησε πάρα πολύ στο κράτημα της μπάλας, ήταν συνεπής στο ανασταλτικό κομμάτι και έδωσε μάχες. Δεν διακρίθηκε επιθετικά, αφού δεν βγήκε σε θέση βολής, αλλά έκλεισε το ματς με ένα εντυπωσιακό γκολ.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Μετά τον Ζέκα, έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο και ήταν μία μόνιμη εστία pressing. Δεν βοήθησε πολύ στο κράτημα της μπάλας, ούτε και κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο.

ΜΠΕΡΓΚ: Ο πιο ουσιαστικός του Παναθηναϊκού, αφού μόνος του ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού. Πέτυχε το δεύτερο γκολ, δημιούργησε το πρώτο και έδωσε πάρα πολλές μονομαχίες με τα στόπερ. Εξαιρετικός.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Μπήκε στο σημείο που το ματς ήταν στο 0-2, για να κρατήσει τη μπάλα. Ανταποκρίθηκε στα ελάχιστα λεπτά που έπαιξε, αφού μετά σταμάτησε να παίζεται μπάλα.

ΚΑΡΕΛΗΣ: έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ