EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Από το μικροσκόπιο του Sport24.gr περνά η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" κόντρα στη Γκινγκάμπ, καθώς και οι κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός από την Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το Sport24.gr βάζει στο μικροσκόπιο του την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" κόντρα στη Γκινγκάμπ, καθώς και τις κινήσεις του Αναστασιάδη από τον πάγκο.

Γλύκος:Ο Γλύκος ήταν υπεραπαραίτητος στο χθεσινό ματς, καθώς έπαιξε ουκ ολίγες φορές το ρόλο του λίμπερο. Είχε και αρκετές θετικές επεμβάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του και βρέθηκε να δέχεται δύο γκολ σε τρία λεπτά. Ακόμη και στο φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα λίγα πράγματα μπορούσε να κάνει.

Σκόνδρας:Επηρεάστηκε κι αυτός από τη γενική μετριότητα του ΠΑΟΚ, παρότι είχε θετικές ενέργεις σε μαρκαρίσματα και ορισμένες προωθήσεις. Οι ταχείς ακραίοι της Γκινγκάμπ, όμως, δημιούργησαν και σ’ αυτόν προβλήματα. Αντικαταστάθηκε για να γίνει πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ.

Κατσικάς:Δεν έκανε το μεγάλο λάθος στην άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρέθηκε και αυτός εκτεθειμένος από τα μπασίματα των Γάλλων. Θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ προς το φινάλε αν σημάδευε καλύτερα. Σίγουρα, πάντως, δεν είχε τον αέρα των τελευταίων αγώνων.

Βίτορ:Ο Πορτογάλος, με βάση τα δεδομένα της αναμέτρησης, δεν πήγε άσχημα στο πρώτο μέρος. Όμως, χρεώνεται πολύ μεγάλος λάθος στη φάση του 1-0 και γενικότερα ένα δεύτερο μέρος με λάθη. Κι από αυτόν περίμενε πολύ περισσότερα ο «Δικέφαλος», αφού φέτος πρέπει να ηγηθεί της άμυνας.

Ρατς:Από το πόδι του Ρουμάνου έγιναν σχεδόν όλες οι επικίνδυνες σέντρες από πλευράς ΠΑΟΚ, που έφεραν και ορισμένες ευκαιρίες. Αμυντικά, υπήρχαν φάσεις που έχανε λόγω της ταχύτητας των Γάλλων, όμως είχε καλές τοποθετήσεις σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αλλά καθόλου στηρίγματα.

Τζιόλης:Ο Αναστασιάδης τον εμπιστεύτηκε γιατί είναι από τους πιο ποιοτικούς μέσους του ΠΑΟΚ, όμως, το γρήγορο τέμπο της Γκινγκάμπ τον κράτησε εκτός ρυθμού αγώνα.Αν και προσπάθησε να βγάλει ορισμένες αντεπιθέσεις με μακρινές μπαλιές δικαίως αποχώρησε λίγο μετά το δεύτερο γκολ των Γάλλων.

Τζανδάρης:Ο νεαρός έζησε ένα παιχνίδι που θα του δώσει σίγουρα πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Έτρεξε και πάλι πολύ, λόγω υψηλού ρυθμού, δεν απέφυγε τα λάθη, όμως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας.

Κάτσε:Όταν και ο νεαρός Αλβανός μέσος δυσκολεύεται από την ταχύτητα των αντιπάλων, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους μέσους του ΠΑΟΚ. Ο Κάτσε έδωσε την αίσθηση ότι όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε, αλλά όταν πατούσε καλά ήταν πλέον αργά.

Σαλπιγγίδης:Χωρίς να μπορεί κανείς ότι έκανε ένα σούπερ παιχνίδι, ήταν από τους πιο μαχητικούς παίκτες και από αυτούς που μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τουςγια την γαλλική άμυνα. Δυστυχώς, όμως, τα τελειώματά του δεν ήταν καλά.

Μακ:Το χειρότερο παιχνίδι του Σλοβάκου από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Εξαφανισμένος σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε, δεν μπόρεσε να κάνει καμία από τις γνωστές επελάσεις του. Ο Γκουρβενέκ τον «διάβασε» άριστα και το άσχημο είναι ότι το μπλοκάρισμα τον έριξε και ψυχολογικά και ήταν κακός και στις πάσες του.

Αθανασιάδης:Παρότι δεν είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάται ο ίδιος και ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή του, ήταν και πάλι ο πιο απειλητικός παίκτης στην επίθεση του «Δικεφάλου». Έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, είχε μία έξυπνη ασίστ στον Τζανδάρη και έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Ήταν, όμως, πολύ μόνος.

Μάρτενς:Ο Βέλγος ήταν καλύτερος από τον Τζιόλη, χωρίς όμως να σημαίνει ότι έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι. Απλά ήταν πιο σίγουρος στις πάσες του και βοήθησε να ανέβει λίγο ο ΠΑΟΚ προς το τέλος.

Παπαδόπουλος:Σαφώς και ήταν πιο "ζωντανός" από τον Μακ που αντικατέστησε, είχε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει.

Γκολάσα:Ο Ισραηλινός μπήκε με διάθεση να πάρει προσπάθειες και να οργανώσει παιχνίδι από τη μεσαία γραμμή,. Βελτίωσε κάπως την εικόνα της μεσαίας γραμμής και σίγουρα έδειξε στον Αναστασιάδη ότι είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Αναστασιάδης:Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατηγορηθεί για το στήσιμο της ομάδας, αφού ήθελε με τρία χαφ να "κρατήσει" το ρυθμό του αγώνα. Αν υπάρχει κάτι, όμως, που μπορούσε να κάνει πιο γρήγορα είναι οι παρέμβαση με κινήσεις από τον πάγκο, όταν ακόμη δεν υπήρχε σκορ. Μετά το 2-0 συμμάζεψε τα πράγματα. Έχει τη δικαιολογία ότι ήταν πολύ οι παίκτες σε κακή βραδιά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ