ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Μάλμε με 2-0 στην Σουηδία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr για τον αγώνα της Μάλμε με τον Ολυμπιακό (2-0) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ποιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ποιοι όχι σε αυτό το παιχνίδι.

Ρομπέρτο: Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ο Ισπανός γκολκίπερ και έκανε σωτήριες επεμβάσεις, αν και παραβιάστηκε δυο φορές η εστία του. Υπήρξε βέβαια η ασυνεννοησία με τον Μποτία στο πρώτο γκολ των Σουηδών, όμως έχει το μικρότερο ποσοστό ευθύνης. Αρκετά καλή εμφάνιση, αν και όλοι έχουν στο μυαλό τους επικές ευρωπαϊκές βραδιές του.

Ελαμπντελαουί: Τίποτα το ιδιαίτερο από το Νορβηγό, ο οποίος έχει κάνει σαφώς καλύτερα παιχνίδια από το αποψινό. Έχει θέματα στα μετόπισθεν, τα οποία πρέπει να διορθώσει, καλύτερος από τη μέση και μπροστά, αν και στον συγκεκριμένο αγώνα δεν φάνηκε αυτό. Θα ξεχαστεί γρήγορα αυτή η βραδιά του.

Μποτία: Φέρει τεράστια ευθύνη για το πρώτο γκολ του Ρόσενμπεργκ, πήγε να βάλει και ένα αυτογκόλ στο δεύτερο μέρος, ενώ είχε και αρκετές λάθος τοποθετήσεις. Δεν ενέπνευσε σιγουριά στην άμυνα ο Ισπανός στόπερ και ήταν εκ των "αδύναμων κρίκων" του Ολυμπιακού.

Αμπιντάλ: Ούτε αυτός τα πήγε καλά και δεν συνεργάστηκε καλά με τον Ισπανό στόπερ. Όχι πολλές οι καλές του στιγμές στον αγώνα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν πάλεψε. Φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ και πάντα από έναν παίκτη της δικής του κλάσης περιμένεις το κάτι παραπάνω.

Μαζουακού: Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν πολύ δραστήριος, είχε τις γνωστές του κούρσες και προκάλεσε ρήγματα στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη, "φορτώθηκε" λιγότερο η πλευρά του και δεν φάνηκε το ίδιο, αλλά ήταν από τους διακριθέντες.

Μιλιβόγιεβιτς: Δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση των πρώτων του αγώνων όπου εντυπωσίασε και να "γεμίσει" τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Σε "ρηχά νερά" ο Σέρβος.

Μανιάτης: Για έλλειψη διάθεσης ή πάθους δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει, αλλά στο Champions League δεν φτάνουν μόνο αυτά. Πολλά νεύρα από τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αρκετά λάθη σε μεταβιβάσεις, αλλά μπορεί να φωνάζει για το πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 56' για ανατροπή στην περιοχή.

Εντινγκά: Καλή αγωνιστική παρουσία από τον Εντινγκά όσο διάστημα αγωνίστηκε, αλλά βγήκε στο 57' για να μπει ο "Τσόρι" και να γίνει πιο επιθετικός ο Ολυμπιακός. Αρκετά θετική η παρουσία του πάντως.

Κασάμι: Όχι κάτι το ιδιαίτερο από τον 22χρονο, ο οποίος είναι από τους ηγέτες του φετινού Ολυμπιακού. Θα περίμενε κάποιος να κάνει περισσότερα πράγματα στον αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Πάντως, ουδείς αμφιβάλει για τη μεγάλη αξία του και περιμένει περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια.

Αφελάι: Αρκετά δραστήριος από την αριστερή πλευρά, υπήρξαν οι στιγμές που έδειξε την κλάση του, αλλά δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ ή σε ασίστ για γκολ. Υπήρξαν και χειρότεροι του Ολλανδού στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μήτρογλου: Θέλει δουλειά και χρόνο ακόμη για να φτάσει στα επίπεδα του καλού εαυτού του, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τη Μάλμε. Δεν είχε κίνηση στο χώρο, δεν κέρδισε μονομαχίες, έκανε αρκετά λάθη, ενώ στην φάση του 68' έπρεπε να σκοράρει, όταν πλάσαρε από τη μικρή περιοχή.

Ντομίνγκες: Ο "Τσόρι" μπήκε για να κάνει πιο απειλητικό τον Ολυμπιακό, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Πάντα ο πήχης είναι υψηλός για τον Αργεντινό και γι' αυτό κρίνεται αυστηρά. Έχει δώσει και καλύτερες παραστάσεις απ' αυτή στο Μάλμε.

Ντουρμάζ: Πήρε προσπάθειες από τα δεξιά, αλλά ήταν ημιτελείς. Δεν κρύφτηκε ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ το διάστημα που αγωνίστηκε, είχε και 1-2 προσπάθειες στην εστία, αλλά μέχρι εκεί.

Διαμαντάκος: Δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιοσημείωτο στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δυο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Ολυμπιακός δέχτηκε το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ