ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, όπου οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-1.

Πολλούς πρωταγωνιστές είχε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ, καθώς ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι περισσότεροι από τους παίκτες των "ερυθρολεύκων".

Ξεκίνησαν εντυπωσιακά οι Τοροσίδης και Μασάντο, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ρόι Κάρολ: Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε ολίγον ασταθής στα πρώτα λεπτά, ο Βορειοϊρλανδός στηρίχθηκε στην εμπειρία του για μία διπλή επέμβαση στο 64'. Θα μπορούσε να αποκρούσει και το πέναλτι.

Βασίλης Τοροσίδης: Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" κυριάρχησε από την πλευρά του, δημιουργώντας διαρκώς προβλήματα στους Γάλλους. Δημιούργησε αρκετές φάσεις με καλές σέντρες από τα δεξιά.

Κώστας Μανωλάς: Σταθερός για ένα ακόμα παιχνίδι, αφού ο γρήγορος Σουλεϊμάν Καμαρά δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Έλληνα αμυντικό. Κάλυψε καλά τους χώρους στις επικίνδυνες προωθημένες μπαλιές των Γάλλων.

Δημήτρης Σιόβας: Αθόρυβος σε όλο το ματς, αλλά στη φάση του πέναλτι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, υποπίπτοντας σε μία μάλλον ανόητη παράβαση, καθώς δεν χρειαζόταν να μαρκάρει έτσι τον Καμαρά.

Χοσέ Χολέμπας: Δεν διατηρήθηκε στα υψηλά επίπεδα απόδοσης που μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, στα αμυντικά του καθήκοντα δεν "κρέμασε" σε καμία περίπτωση την ομάδα του. Τελικά όμως βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Μήτρογλου στο τρίτο γκολ.

Γιάννης Μανιάτης: Αθόρυβος και αυτός, με καθαρά αμυντικά καθήκοντα, αφού η μπάλα δεν περνούσε καθόλου από τα πόδια του στις επιθέσεις της ομάδας. Καλή εμφάνιση, αφού δεν πέρασαν κάθετες μπαλιές των Γάλλων χωρίς να τις... καθαρίσει.

Φρανσουά Μοδέστο: Δεν μπήκε στο ρυθμό που είχαν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του και ήταν ίσως ο λιγότερο καλός (μαζί με τον Σιόβα) παίκτης των Πειραιωτών.

Λεάντρο Γκρέκο: Εξαιρετικό ξεκίνημα από τον Ιταλό, που έφτιαξε το πρώτο γκολ των "ερυθρολεύκων" και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του 1ου μέρους. Στο 2ο ημίχρονο εμφανίστηκε κουρασμένος και δεν προσέφερε όσα θα μπορούσε, αλλά δικαιωματικά μπορεί να θεωρηθεί ο ήρωας του Ολυμπιακού, καθώς πέτυχε το κρίσιμο δεύτερο γκολ.

Τζαμέλ Αμπντούν: Ο γνωστός δραστήριος Αμπντούν, που ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους του, ενώ συμμετείχε και στη φάση του γκολ, αφού ήρθε σε επαφή με την μπάλα, προτού εκείνη καταλήξει στον Μήτρογλου.

Πάουλο Μασάντο: Όχι μόνο πέτυχε το (εύκολο) γκολ, αλλά ήταν και ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού, αφού σχεδόν όλες οι καλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ελληνική ομάδα ξεκίνησαν από τα πόδια του. Βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του εαυτό ο Πορτογάλος.

Κώστας Μήτρογλου: Πάλεψε πολύ και εκμεταλλεύτηκε αρκετές φορές τα λάθη των Γάλλων αμυντικών. Συμμετείχε μάλιστα και στη φάση του γκολ, καθώς από δική του προβολή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στον Μασάντο. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 11ο λεπτό, όταν έκλεψε την μπάλα, αλλά ο Ζουρντρέν τού είπε "όχι". Ωστόσο, το γκολ για τον διεθνή επιθετικό ήρθε στο 82' με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση, με το οποίο κλείδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού.

Νταβίδ Φουστέρ: Για όσα λεπτά αγωνίστηκε, κράτησε την μπάλα και βοήθησε στην ανάπτυξη των "ερυθρολεύκων", κλέβοντας μπάλες και μοιράζοντάς τες στα πλάγια. Ενίσχυσε σημαντικά το κέντρο των Πειραιωτών και έδωσε την ώθηση για να ξεμπλοκάρει ο Ολυμπιακός μετά το 1-1.

Λιούμπομιρ Φέισα: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπάμπης Λυκογιάννης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ