ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρ.

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρ.
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε από το Sport24.gr την κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μάρτον Φούλοπ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ πίεση και ήταν σταθερός, ενώ στην φάση του γκολ του Φουστέρ δεν φταίει, καθώς ο Ισπανός του Ολυμπιακού βρέθηκε μόνος τους μέσα στην περιοχή.

Σάββας Τσαμπούρης

Όσο είχε τον Φουστέρ στην πλευρά του δεν είχε πρόβλημα, μέχρι την φάση του γκολ όπου ο Αμπντούν βρέθηκε δεξιά και έκανε την σέντρα.

Χαλίφα Σανκαρέ

Προσπάθησε να κρατήσει τους επιθετικούς τους Ολυμπιακού μακριά από την εστία του Φούλοπ, κάτι που δεν το έκανε στο γκολ του Φουστέρ και φέρνει εύθηνη.

Δημήτρης Κουρμπέλης

Ήταν λίγο καλύτερος του Σανκαρέ και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Μήτρογλου. Στο γκολ που δέχθηκε ο Αστέρας παρασύρθηκε μαζί με τον Σανκαρέ από την κίνηση του Φουστέρ.

Χρήστος Πιπίνης

Είχε προβλήματα όταν αγωνιζόταν ο Αμπντούν στην πλευρά του, αλλά όταν ο Αλγερινός του Ολυμπιακού άλλαξε πλευρά, τότε σταθεροποίησε την απόδοσή του και έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Γιάννης Κοντοές

Κέρδισε αρκετές κόντρες στον χώρο του κέντρου απέναντι από τους μέσους του Ολυμπιακού. Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Επιθετικά δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Φερνάντο Ουσέρο

Το δεύτερο αμυντικό χαφ του Αστέρα ο οποίος εκτός από την δουλειά που έκανε την μεσαία γραμμή, προσπαθούσε να ανεβάσει και ένα κλικ την ομάδα του προωθώντας την μπάλα. Σε κάποιες περιπτώσεις τα κατάφερε και ήταν καλός.

Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Πολύ δραστήριος και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Χολέμπας. Από τους παίκτες του Αστέρα που ξεχώρισαν.

Αρμέρο Ναβάρο

Μαζί με τον Ντε Μπλάσις έκανε όλη την δουλειά του Αστέρα στις πτέρυγες. Αρκετά δραστήριος. Δεν τους βγήκαν κάποιες φάσεις, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του.

Ρούμπεν Ράγιος

Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης. Δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, όταν έβγαινε στην κόντρα. Από τους καλύτερους του Αστέρα σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Εμανουέλ Περόνε

Δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ ήταν και αρκετά νευρικός κάτι που φάνηκε στην φάση της αποβολής του παρότι είχε γίνει αλλαγή, ήταν στα επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Αλλαγές

Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι

Μπήκε ως αλλαγή και είχε αρκετά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Τζιμπούρ, ενώ τον έχασε και στην φάση του δεύτερου τέρματος των "ερυθρόλευκων".

Λάσλο Λέινσε

Ο μοιραίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Στο 89’ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κάρολ με το ματς στο 1-1 και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο υπόλοιπο του αγώνα και στην παράταση μεταφέρθηκε δεξιά.

Χρήστος Καλαντζής

Μπήκε στο τέλος του αγώνα και έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης κατά την διάρκεια της παράτασης. Δεν δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ