ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Η κριτική των παικτών της Εθνικής
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την παρουσία των διεθνών στην αναμέτρηση με τη Μάλτα, που έληξε με νίκη της ελληνικής ομάδας με 1-0, χάρη στο γκολ του Τοροσίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι Τοροσίδης, Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης και Καραγκούνης.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική του Sport24.gr για τους διεθνείς μας:

Αλέξανδρος Τζόρβας: Χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές, αφού οι Μαλτέζοι δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί. Πάντως ενέπνευσε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, καθώς ήταν σταθερός και με καλές τοποθετήσεις.

Βασίλης Τοροσίδης: Αρκετά καλός στο 1ο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος εξαφανίστηκε. Αναλώθηκε σε κακές σέντρες και... βουτιές. Τελικά όμως αναδείχθηκε σε ήρωα της Εθνικής με το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ίσως ο καλύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας, αφού έκοψε αρκετές φορές τις αντεπιθέσεις των Μαλτέζων. Ήταν ο μόνος από την αμυντική γραμμή που κινούταν σε όλο το μήκος της.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μετριότατη η παρουσία του σε όλο το παιχνίδι και μάλιστα λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μοιραίο παίκτη της ομάδας, με την αποβολή του στο 84ο λεπτό. Πάντως, η κόκκινη κάρτα ήταν αυστηρή στη συγκεκριμένη φάση.

Γιώργος Τζαβέλλας: Βοήθησε σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι, βγάζοντας κάποιες καλές σέντρες. Ωστόσο, έμεινε πολλές φορές εκτεθειμένος στην άμυνα, αφού ξεχνούσε να γυρίσει πίσω.

Κώστας Κατσουράνης: Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά καλός, βοηθώντας την ελληνική ομάδα να κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου. Είχε ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Χάμπερ.

Γιώργος Καραγκούνης: Ακριβώς όπως και ο Κατσουράνης. Κακό πρώτο μέρος, ανεβασμένος στο δεύτερο, βοήθησε σημαντικά στην επιθετική ανάπτυξη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σωτήρης Νίνης: Δυστυχώς δεν έδειξε τα αναμενόμενα. Πολλά λάθη και ελάχιστες καλές επιθετικές ενέργειες. Ξεχώρισε η σέντρα του στη φάση που σημάδεψε το δοκάρι ο Λυμπερόπουλος.

Γιώργος Σαμαράς: Και αυτός απογοήτευσε. Όπως και ο Νίνης, ένας ακόμα... τεχνίτης της ελληνικής ομάδας δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα και πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Αρκετά καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, και μάλιστα συνεχόμενες. Στη μία τον νίκησε ο Χάμπερ και στην άλλη το οριζόντιο δοκάρι.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο πρώτος παίκτης που έγινε αλλαγή. Σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα. Ίσως ο χειρότερος παίκτης της Εθνικής.

Γιάννης Φετφατζίδης: Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα για όσο αγωνίστηκε, αλλά είχε σημαντική συμβολή στο γκολ. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν ο παίκτης που κέρδισε το φάουλ από αριστερά, από το οποίο προήλθε η φάση του γκολ.

Κώστας Μήτρογλου: Θετική η παρουσία του, αφού απείλησε μία φορά την αντίπαλη εστία, ενώ ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Τοροσίδη στη φάση του γκολ.

Παναγιώτης Κονέ: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν πρόλαβε να δείξει σχεδόν τίποτα. Πάντως, όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, την έχασε σχετικά εύκολα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ