ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η κίνηση απόγνωσης του Τσιμίκα στην τεράστια ευκαιριά του Ζότα

Η κίνηση απόγνωσης του Τσιμίκα στην τεράστια ευκαιριά του Ζότα
AP

Ο Κώστας Τσιμίκας έπιασε απελπισμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει πώς ο Ντιόγκο Ζότα δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γουλβς στο 60ο λεπτό και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε σε ένα άκρως εντυπωσιακό ενσταντανέ.

Η Λίβερπουλ είχε τεράστια ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ απέναντι στην Γουλβς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όμως το γκολ που όλοι περίμεναν δεν ήρθε ποτέ.

Και αυτό γιατί ο Ζότα δεν μπόρεσε να ευστοχήσει αν και είχε μπροστά του την εστία με τον Ζοζέ Σα εξουδετερωμένο, με το σουτ του να σταματάει πάνω στο σώμα του Κόουντι που μαζί με έναν ακόμα παίκτη των λύκων ήταν πάνω στη γραμμή για να σώσουν την ομάδα τους.

Η φάση αυτή προκάλεσε απογοήτευση όχι μόνο στον Ζότα αλλά σε όλη την Λίβερπουλ, με την εικόνα απόγνωσης του Κώστα Τσιμίκα στον πάγκο των αναπληρωματικών, την οποία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, να είναι "όλα τα λεφτά".

Το ευχάριστο φυσικά για τους κόκκινους ήταν το ότι ήρθε η λύτρωσή τους στο 90+4', με τον Οριγκί να δέχεται την ασίστ του Σαλάχ και να εκτελεί τον Ζοζέ Σα, για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του που την έφερε πάνω από την Τσέλσι στη βαθμολογία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ