ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά βγάζει μίνι διαρκείας για τους αγώνες των playouts

Η Κηφισιά βγάζει μίνι διαρκείας για τους αγώνες των playouts
KIFISIA FC

Η Κηφισιά θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων στους τρεις εντός έδρας αγώνες των playouts, γι αυτό προχώρησε στην κυκλοφορία ενός μίνι εισιτήριου διαρκείας.

Η Κηφισιά κάνει πρεμιέρα στα playouts της Stoiximan Super League με εντός έδρας αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ (16/3, 17:30), σε έναν αγώνα στον οποίο διακυβεύονται πολλά στη μάχη της παραμονής.

Με αφορμή την έναρξη των playouts, η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε τη διάθεση ενός μίνι εισιτηρίου διαρκείας, που θα αφορά τους τρεις εντός έδρας αγώνες με ΟΦΗ, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Κηφισιά θα δώσει τρεις εντός έδρας αγώνες για τα playouts της Stoiximan Super League, στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι επειδή η παρουσία του κόσμου και η στήριξη που λαμβάνει σε κάθε παιχνίδι που διεξάγεται στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής έχουν ήδη αποδειχθεί σημαντικά όπλα στον αγώνα που δίνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός μίνι εισιτηρίου διαρκείας αποκλειστικά για τα playouts.

Η διάθεση του “Playouts Pass” θα γίνει ΜΟΝΟ από φυσικό σημείο πώλησης στα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά στο Ζηρίνειο την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 17:00.

Οι τιμές

  • Θύρα 1 – 30€
  • Θύρα 2 – 40€
  • Θύρα 7 – 30€
  • Θύρα 8 – 50€
  • Θύρα 9 – 30€
  • Θύρα 10 – 20€

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων και η αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος για τους φιλάθλους της Κηφισιάς.

Παράλληλα, ενημερώνουμε πως δεν θα πραγματοποιηθεί ουδεμία διαδικασία προπώλησης μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε έναν από τους τρεις εντός αγώνες των playouts της Stoiximan Super League.

Το "Playouts Pass" θα είναι ο μοναδικός τρόπος εισόδου στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής (εκτός φυσικά των εισιτηρίων διαρκείας) και θα δώσει τη δυνατότητα σε όποιον το προμηθευτεί να κλείσει άμεσα θέση για τις κρίσιμες μονομαχίες με τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και να ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Σας θέλουμε κοντά μας για να οδηγήσουμε όλοι την Κηφισιά ακόμη πιο ψηλά".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ