ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ίρντιγκεν "νοίκιασε" τον πάγκο της για 4110 ευρώ!

Η Ίρντιγκεν "νοίκιασε" τον πάγκο της για 4110 ευρώ!
Ρίστιτς-Ίρντιγκεν

Η ιστορική ομάδα έδωσε μέσω δημοπρασίας τη θέση του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι της, με τον "πλειοδότη" να κερδίζει έναντι 4110 ευρώ το δικαίωμα να βρεθεί για 24 ώρες στο τιμόνι της ομάδας

Δημοσίευσαν λοιπόν μία ανακοίνωση στην ιστοσελίδα δημοπρασιών "Ebay", προσκαλώντας όποιον επιθυμεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό της 19ης Ιανουαρίου με την Ομπερχάουζεν (ο μέχρι πρότινος τεχνικός της, Αλεξαντάρ Ρίσιτς, αποφάσισε να αποχωρήσει) να καταθέσει την οικονομική του πρόταση προς το σύλλογο, με τον πλειδότη να είναι ο "εκλεκτός" που θα έχει την ευκαιρία -το πιθανότερο για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του- να καθοδηγήσει τεχνικά την ιστορική Ίρντιγκεν για αυτό το ματς.
Το εντυπωσιακό στο όλο εγχείρημα είναι ότι βρέθηκε αγοραστής για τη θέση στην άκρη του πάγκου, ο οποίος έκανε την καλύτερη οικονομικά προσφορά, δίνοντας το ποσό των 4.110 ευρώ στην ομάδα!

Ο προπονητής με την... συντομότερη ημερομηνία λήξης στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα έχει για 24 ώρες το κουμάντο της ομάδας, με το "πακέτο" της προσφοράς να περιλαμβάνει πέρα από την παρουσία του στον πάγκο την ώρα του ματς, ασκήσεις τακτικής πριν το ματς καθώς και συζήτηση με τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του φιλικού.

"Το ποσό που μαζεύτηκε είναι πολύ καλό, ακόμα σημαντικότερο είναι βέβαια ότι προκαλέσαμε το ενδιαφέρον υποψήφιων χορηγών", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Ρίστιτς (φώτο), επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι υπάρχει "φως στο τούνελ" όσον αφορά στην οικονομική κρίση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η Ίρντιγκεν έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη Γενάρη προκειμένου να μπαλώσει τις οικονομικές της τρύπες και να μη χρεοκοπήσει, με την δημοπρασία αυτή να πετυχαίνει να τραβήξει βλέμματα τοπικών χορηγών, που ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στην γερμανική ομάδα.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ