ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προπονητής στην Ίρντιγκεν μέσω δημοπρασίας!

Προπονητής στην Ίρντιγκεν μέσω δημοπρασίας!
Μπάγερ Ίρντινγκεν

Η ιστορική Μπάγερ Ίρντινγκεν κινδυνεύει να διαλυθεί και για να βρει χρήματα προσφέρει την θέση του προπονητή μέσω... Ebay σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα!

Τότε, ήταν ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του γερμανικού ποδοσφαίρου, το 1985 κατακτούσε το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ την επόμενη σεζόν κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων, όπου και αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αυτά κάποτε... Γιατί τώρα η Ίρντινγκεν αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα (έχει παθητικό 250 χιλιάδων ευρώ) και κινδυνεύει να διαλυθεί.

Η οικονομική κρίση στην οποία έχει μάλιστα περιέλθει είναι τόσο μεγάλη, ώστε να μείνει στις 19 Ιανουαρίου χωρίς προπονητή στον πάγκο της, με τον νυν τεχνικό της, Αλεξαντάρ Ρίστις, να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει.

Προκειμένου μάλιστα να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση, οι παράγοντες της Ίρντινγκεν αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μία ανακοίνωση στην πασίγνωστη ιστοσελίδα δημοπρασιών "Ebay", προκειμένου να παραχωρήσουν τον... πάγκο τους στην καλύτερη οικονομικά πρόταση που δεχθούν!

Πρακτικά, όποιος προσφέρει τα περισσότερα χρήματα θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα στο φιλικό της 19ης Ιανουαρίου κόντρα στην Ρος Βάις Όμπερχαουζεν.

Όποιος δώσει λοιπόν τα περισσότερα θα έχει την τεράστια τιμή να γράψει το όνομα του στην ιστορία της ομάδας, καθώς θα έχει κοουτσάρει την ομάδα, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν διάσημοι προπονητές όπως οι Σάρσφαλ, Φούνκελ, Λουχουκάι.

Η προσφορά μάλιστα αυτή προβλέπει το δικαίωμα για τον "τυχερό" προπονητή να ζήσει για 24 ώρες από κοντά την ομάδα, κάνοντας τακτική, δίνοντας οδηγίες κατά τη διάρκεια του ματς, και συζητώντας με τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς.

Να σημειωθεί ότι η ιδέα της "πώλησης" του πάγκου δεν είναι η μοναδική λύση που έχουν σκαρφιστεί το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ιστορικής Ίρντινγκεν.

Δύο χρόνια πριν ο σύλλογος επέτρεψε σε έναν άγνωστο να πάρει θέση στον πάγκο της ομάδας, με το αζημίωτο βέβαια, με τον 33χρονο άνδρα να αγοράζει τη θέση του κοντά στον πάγκο της ομάδας στη φιλική αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου.














TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ