ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκολάρα του Αζάρ από όλες τις λήψεις!

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με ένα εκπληκτικό γκολ, έδωσε τη νίκη - πρόκριση στην Τσέλσι κόντρα στην Λίβερπουλ. Δες την εκτέλεση ξανά και ξανά από κάθε πιθανή κάμερα που υπήρχε στο Άνφιλντ.

Είναι από τα καλύτερα τέρματα που έχουμε δει την φετινή χρονιά μέχρι στιγμής. Απίθανες εναλλαγές, τρομερό σλάλομ, τέλεια εκτέλεση. Όλα αυτά ο τρομερός Εντέν Αζάρ.

Αν και η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο σκορ με τον Στάριτζ, αρχικά ο Έμερσον και στην συνέχεια ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι γύρισαν τούμπα το ματς και έδωσαν μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Κάπ στους "μπλε". Φυσικά αυτό που έμεινε ήταν το απίθανο γκολ του Αζάρ, το οποίο κατάφερε να το βρουν τα social media της Τσέλσι από πολλές λήψεις και να μας το παρουσιάσει στο παρακάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ